Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  God skrubb

  Artig variant av en ansiktsskrubb. Produktet er i pulverform og kan blandes med enten vann eller renseprodukt. Jeg har prøvd både med vann og med myClarins rens, og begge deler fungerer like bra. Nå bruker jeg bare vann etter at jeg har renset ansiktet på vanlig måte med rens, og syns at produktet absolutt gjør jobben sin! Lukter godt og naturlig.

  #konkurranse
  3 liker

Clarins
My Clarins Re-Move Radiance Exfoliating Powder 40 g

1 Vurderinger
185,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Dette eksfolierende pudderet fjerner varsomt døde hudceller og fjerner urenheter for freshere hud med mer glød. Utviklet først og fremst for alle kvinner under 30 som ønsker en mild eksfoliering til ansiktet. Teksturen: et ultramildt og duftfritt pudder med naturlige mikropartikler. Inneholder bl.a. ris, mandel, bambus- og tranebærpudder (eksfolierer, fjerner urenheter og gjør huden myk og glatt) og moringaekstrakt (fjerner urenheter og gjør den mer forfinet med mer glød).

Bruk: Bruk 1 gang i uken på godt rengjort hud. Bland ½ teskje av exfoliating powder med vann eller My Clarins cleansing gel og jobb opp et lett skum. Masser varsomt inn i hele ansiktet, men unngå øyeområdet. Skyll godt med vann og tørk deretter huden.

40 g

 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1078-746-0040

Vanligvis kjøpt sammen

424,-
471,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter