Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.9

Basert på 9 karakterer
0
0
0
1
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 9 mnd siden

  i

  Elsker denne fuktighetskremen. Den er ikke altfor tykk, og heller ikke alt for tynn. Veldig fin å ha under sminken!! Passer godt for meg som har kombinert/normal hud.
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Lett med masse fukt

  Elsker både dag- og nattkremen i MyClarins serien. Denne er alt som jeg ønsker meg, lett, gir masse fukt, drøy i bruk og fin til å ha under sminken. #konkurranse
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Supergod

  Først og fremst har kremen en utrolig god og behagelig lukt! Produktet har en lett konsistens, og trekker fort inn i huden. Fukter godt og etterlater huden myk og fresh! Fungerer like godt under sminke på dagtid, som på kvelden etter hudrens. Irriterer ikke huden, gir ikke rødhet eller kviser.

  Hudtype: kombinert hud som fort reagerer på produkter.

  #konkurranse
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Bra

  Denne lukter veldig godt, og gir masse fukt, eneste som er litt dumt er selve boksen, det er litt vanskelig å komme til å få ut siste rest at produktet. Men alt i alt er den bra
  #konkurranse
  1 liker
 • for 4 mnd siden

  Elsker den

  Den trekker fort inn og perfekt til å bruke under sminke eller alene . Huden blir myk og fin
  2 liker

Clarins
Myclarins Re-Boost Refreshing hydrating Cream 50 ml

9 Vurderinger
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Lyko
Daily Face Wash125 ml
58,50Anb. pris 65,-
Beskrivelse
Ingredienser

My Clarins er en ny generasjon hudpleieserie for kvinner under 30. Serien tilbyr huden det beste fra naturen for å være så helsebringende som mulig: den gir umiddelbart det som er "sunt" og "godt" samtidig som den fjerner alt det "dårlige". Ikke mer, ikke mindre.

RE-BOOST Refreshing Hydrating Cream Normal skin er en myk, lettvektig krem-gelé som gir en energiboost til normal hud og gir fukt hele dagen. Veganvennlig og ca 89% av ingrediensene har naturlig opprinnelse.

Duften har freshe fruktige noter for en energifylt oppvåkning. Dermatologisk testet.

Inneholder blant annet økologisk kokosvann (styrker transportkanalene for å forbedre leveringen av næring til cellene), Alperoseekstrakt (beskytter og stimulerer lysosomaktiviteten for å forbedre celleavgiftning), Fikenekstrakt (fremmer hudens fuktnivå), Acerolafrøekstrakt (forbedrer hudens glød), Økologisk gojibærekstrakt (booster cellene), Tamarind pulp-syre (fjerner døde hudceller varsomt), Anti-pollution complex - borremynte, nipplewort, furcellaria - (beskytter mot de skadelige effektene av forurensninger både utendørs og i hjemmet).

Bruk: Påfør hver morgen på godt rengjort ansikt og hals. Varm opp produktet i hendene for å få det kroppstemperert, og dermed hjelpe absorberingen. Fordel produktet med håndflatene på ansikt og hals, jobb fra midten og ut mot sidene. Påfør deretter med pressende bevegelser, fortsatt fra ansiktets midt og utover, for å unngå å dra i huden og for å fremme dreneringen, og på den måten hjelpe til med å bevare de ungdommelige trekkene.

50ml

 • Kategori:Dagkrem
 • Artikelnummer:
  1078-690-0050

Vanligvis kjøpt sammen

384,-
1.039,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter