Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Collistar Glycolic Acid Rich Creme 50ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
435,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Et effektivt og rent produkt som hjelper huden med å styrkes og gi den en mer jevn og myk overflate. Beriket med glykolsyre som gir huden en liten eksfoliering og fjerner døde hudceller og hjelper øvrige produkter med å virkelig gjøre det de skal.

For å gjøre behandlingen så effektiv og sikker som mulig, har Collistars forskere finjustert glykolsyrekonsentrasjonen og produktets pH og lagt til mandel, glykonsyre og laktobionsyre som har en gradvis, skånsom eksfolierende virkning. Den er også beriket med Pentavitin®, et kompleks av naturlige sukkerarter som har en ekstremt fuktighetsgivende effekt.

Resultatet av den kombinerte effekten av alle ingrediensene er en mykere og jevnere hud samt effekten av at hudens egne cellefornyelse går igang og hjelper til med å kunne redusere både fine linjer og rynker.

Masser i sirkulære bevegelser fra midt i ansiktet og utover, samt over bryst og hals. Unngå området rundt øynene og rundt lepper. Smør morgen og/eller kveld. Avslutt med å presse begge hendene mot ansikt og hals.

50ml

  • Kategori:Dagkrem
  • Artikelnummer:
    1747-204-0050

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018