Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
Freshly Styled BB Cream 40 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
395,-
Beskrivelse
Ingredienser

En lettvektig BB cream som pleier, beskytter og virker anti-aging, samtidig som den gir huden naturlig dekning og fin glød. Den korrigerer og jevner ut hudtonen, forbedrer utseendet av fine linjer samtidig som den gir en sunn glød.

Freshly Styled BB Cream inneholder Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, og virker også lysgjørende slik at hudtonen blir klarere og jevnere ved regelmessig bruk.

Aloe vera, centella asiatica og ekstrakt av grønn te beroliger stresset hud og minimerer rødhet. Beskytter huden fra daglig eksponering av UV-stråling med SPF35/PA++. Fargen passer lysere hudtoner og har en evne til å tilpasse seg for å matche med hudens undertone.

BB-kremen passer alle hudtyper, også tørrere, ettersom den også inneholder arganolje, makadamiaolje, squalan og honning, som mykgjør og tilfører fuktighet.

Bruk:

Bruk som siste del av morgenens hudpleierutine. Ta litt av kremen og fordel et tynt lag på huden med fingrene/applikator til du har oppnådd ønsket dekning.

40ml

  • Kategori:BB-Cream
  • Artikelnummer:
    2182-104-0040

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter