Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Cremorlab Freshly Styled BB Cream 40ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
359,-
Sendes innen 1-4 dager
Beskrivelse
Ingredienser

En lettvektig BB cream som pleier, beskytter og virker anti-aging, samtidig som den gir huden naturlig dekning og fin glød. Den korrigerer og jevner ut hudtonen, forbedrer utseendet av fine linjer samtidig som den gir en sunn glød.

Freshly Styled BB Cream inneholder Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, og virker også lysgjørende slik at hudtonen blir klarere og jevnere ved regelmessig bruk.

Aloe vera, centella asiatica og ekstrakt av grønn te beroliger stresset hud og minimerer rødhet. Beskytter huden fra daglig eksponering av UV-stråling med SPF35/PA++. Fargen passer lysere hudtoner og har en evne til å tilpasse seg for å matche med hudens undertone.

BB-kremen passer alle hudtyper, også tørrere, ettersom den også inneholder arganolje, makadamiaolje, squalan og honning, som mykgjør og tilfører fuktighet.

Bruk:

Bruk som siste del av morgenens hudpleierutine. Ta litt av kremen og fordel et tynt lag på huden med fingrene/applikator til du har oppnådd ønsket dekning.

40ml

  • Kategori:BB-Cream
  • Artikelnummer:
    2182-104-0040
Cremorlab

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018