Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Cremorlab Freshly Styled BB Cream 40ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
349,-
Beskrivelse
Ingredienser

En lettvektig BB cream som pleier, beskytter og virker anti-aging, samtidig som den gir huden naturlig dekning og fin glød. Den korrigerer og jevner ut hudtonen, forbedrer utseendet av fine linjer samtidig som den gir en sunn glød.

Freshly Styled BB Cream inneholder Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, og virker også lysgjørende slik at hudtonen blir klarere og jevnere ved regelmessig bruk.

Aloe vera, centella asiatica og ekstrakt av grønn te beroliger stresset hud og minimerer rødhet. Beskytter huden fra daglig eksponering av UV-stråling med SPF35/PA++. Fargen passer lysere hudtoner og har en evne til å tilpasse seg for å matche med hudens undertone.

BB-kremen passer alle hudtyper, også tørrere, ettersom den også inneholder arganolje, makadamiaolje, squalan og honning, som mykgjør og tilfører fuktighet.

Bruk:

Bruk som siste del av morgenens hudpleierutine. Ta litt av kremen og fordel et tynt lag på huden med fingrene/applikator til du har oppnådd ønsket dekning.

40ml

  • Kategori:BB-Cream
  • Artikelnummer:
    2182-104-0040

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss
Copyright 2019