Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Cremorlab Hydro Plus Snow Falls Melting Cream 60ml

2 Vurderinger
425,-
Sendes innen 1-4 dager
Beskrivelse
Ingredienser

En intensiv fuktighetsgivende krem for tørre hudtyper. Kremen har en unik tekstur som smelter når den masseres inn i huden og gir en myk, silkeaktig følelse og fin glød. Inneholder Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, som sammen med hyaluronsyre gir fuktighet på dypet og virker anti-aging.

Glycerin, marint kollagen och squalan reparerer og styrker hudens fuktighetsbarriere for å holde den fuktig i over 24 timer.

Squalan bidrar også til å styrke hudens elastisitet så den blir mer spenstig ved regelmessig bruk. Tørr og stram hud kjennes mykere og mer behagelig etter at kremen er absorbert. Inneholder også ekstrakt av jasmin som beroliger stresset hud og gir kremen en lett blomsterduft.

Passer tørrere hudtyper.

Bruk:

Bruk som siste steg i hudpleierutinen for å kapsle inn så mye fukt som mulig i huden. Denne kremen er veldig drøy så ta litt og klapp forsiktig inn i hele ansiktet til den er helt absorbert. Ta litt mer om du føler at huden din trenger det.

60ml

Cremorlab

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

5.0

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018