Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
Hydro Plus Snow Falls
Melting Cream 60 ml

4 Vurderinger
429,-
Beskrivelse
Ingredienser

En intensiv fuktighetsgivende krem for tørre hudtyper. Kremen har en unik tekstur som smelter når den masseres inn i huden og gir en myk, silkeaktig følelse og fin glød. Inneholder Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som er kjent for sin høye konsentrasjon av mineraler, som sammen med hyaluronsyre gir fuktighet på dypet og virker anti-aging.

Glycerin, marint kollagen och squalan reparerer og styrker hudens fuktighetsbarriere for å holde den fuktig i over 24 timer.

Squalan bidrar også til å styrke hudens elastisitet så den blir mer spenstig ved regelmessig bruk. Tørr og stram hud kjennes mykere og mer behagelig etter at kremen er absorbert. Inneholder også ekstrakt av jasmin som beroliger stresset hud og gir kremen en lett blomsterduft.

Passer tørrere hudtyper.

Bruk:

Bruk som siste steg i hudpleierutinen for å kapsle inn så mye fukt som mulig i huden. Denne kremen er veldig drøy så ta litt og klapp forsiktig inn i hele ansiktet til den er helt absorbert. Ta litt mer om du føler at huden din trenger det.

60ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter