Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
Marine Hyaluronic Revital Mask 25 ml

3 Vurderinger
47,20Anb. pris 59,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En sheetmask som virker intensivt fuktighetsgivende på til og med de tørreste hudtypene og gir huden fantastisk glød. Serumet er basert på en høy andel hydrolysert marint kollagen som til forskjell fra vanlig kollagen består av mye mindre partikler som har evne til å trenge igjennom hudbarrieren for å gi fuktighet til huden på dypet og gjør den fastere.

Masken er laget i tynt transparent miljøvennlig tencel som gjør at masken sitter perfekt på ansiktet og til forskjell fra arkmasker i bomull så holder dette materialet på fuktigheten lenger og sikrer at huden tar til seg alle nyttige ingredienser i serumet.

Marine Hyaluronic Revital Mask inneholder også glyserin, allantoin og betain som også tilfører fuktighet. De to sistnevnte beroliger stresset hud. Ekstrakt fra trollhassel, eukalyptus og peppermynte balanserer produksjonen av sebum, strammer opp porene og forebygger akne. Ekstrakt fra grønn te er rikt på antioksidanter som beskytter huden fra ekstern miljøpåvirkning og lindrer rødhet.

Ansiktsmasken tilfører masse fuktighet og gir en umiddelbar plumping-effekt og fin glød i bare ett steg. Passer utmerket til å ha med på lange flyreiser for å holde huden frisk og fuktet.

Passer alle hudtyper.

Bruk:

Påfør på rengjort hud etter toner. La virke i 15-20 minutter, ta deretter av bomullsmasken og klapp forsiktig inn resterende serum i huden på ansikt og hals. Følg opp med dag-/nattkrem for å kapsle inn maksimalt med fukt.

25ml

Vanligvis kjøpt sammen

179,20
175,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020