Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 2 karakterer
0
0
0
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
O2 Couture
Marine Algae Cleanser 150 ml

2 Vurderinger
295,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En unik 2-i-1 ansiktsrens i geléform basert på hele 33 ulike sorter kraftfulle marine ekstrakter som detoxer huden for smuss og forurensninger slik at den ved regelmessig bruk får en økt klarhet og glød.

Med Marine Algae Cleanser kan du i ett eneste steg smidig vaske av urenheter og sminke samtidig som huden beroliges og fuktes. Basert på Cremorlabs patenterte formula Marine Oxygen Plasma ™ rengjøres huden og revitaliseres samtidig med oksygen, fukt og næring via små kapsler i gull, blått og grønt som er fylt med ekstrakt av blant annet chlorella, spirulina og kelp, som sprekker når du masserer dem inn i huden.

Algene i kombinasjon med oksygen løser skånsomt men effektivt opp urenheter i porene for å rengjøre huden på dypet uten å tørke den ut. En skånsom formula som passer alle normale til fetere hudtyper.

Bruk: Ta 2-3 pumpetrykk av geléen og masser skånsomt i hele ansiktet for å løse opp urenheter og sminke. Tilsett litt lunkent vann for å bygge opp et skum og massere rengjøringen litt til. Skyll av med lunkent vann. Følg opp med toner, essens, serum og fuktighetskrem.

150ml

Vanligvis kjøpt sammen

330,-
590,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter