Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
O2 Couture
Oxygenic Peeling Mask 100 ml

1 Vurderinger
415,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En boblende og mildt eksfolierende ansiktsmaske basert på marine alger og syre som sammen med AHA-, BHA- og PHA-syre detoxer huden for urenheter og kvitter seg med døde hudceller for en klarere hud med økt glød.

Formulert med Cremorlabs patenterte teknologi Marine Oxygen Plasma™ lukkes oksygen inn i huden via marine ekstrakter som plankton og spirulina for å revitalisere og hydrere huden sammen med T.E.N termalvann. AHA-syre i kombinasjon med PHA-syre (kjent som den mildeste syren pga. dens større molekyler) gir huden en mild, ytre eksfoliering for å bli kvitt døde hudceller mens BHA-syre skånsomt men effektivt løser opp talg og fettbasert smuss dypere ned i porene.

Ekstrakt av appelsin og mandarin gjør huden klarere og lyser opp pigmenteringer, mens gurkemeie, aloe vera og lavendel beroliger. Ved regelmessig bruk av Oxygenic Peeling Mask forbedres porenes utseende og huden blir klarere og renere. Passer alle hudtyper.

Bruk: Etter rengjøring, ta 2-3 pumpetrykk og fordel jevnt over hele ansiktet (unngå øyeområdet) i sirkulære, lett masserende bevegelser. La virke i ca 3 minutter til den begynner å boble og skyll av med lunkent vann. Følg opp med toner, essens/serum og fuktighetskrem.

Bruk 1-2 ganger i uken, avhengig av hudtype. Bruk alltid solkrem når du bruker eksfolierende produkter.

100ml

Vanligvis kjøpt sammen

714,-
515,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019