Dr. Brandt

Doktor Fredric Brandt er en meget kjent og velrenomert praktiserende dermatolog som har praksis i New York og Miami med over 40 pasienter per dag. Med 25 års erfaring innen estetisk dermatologi tilbyr hans klinikker kjemisk peeling, laser, botox og kollagen-behandlinger. I hans dermatologiske research-institutt gjennomfører han kliniske tester for FDA , som har lagt grunnen for en egen serie hudpleiende produkter. 

Produktene baseres på dermatologiske ingredienser som benyttes av Dr Brandt på hans klinikker, botaniske ekstrakt som inneholder anti-oksidanter og virker beroligende samt high- tech formuleringer som gir unike kompleks og transportsystem. Alle produktene er minutiøst dermatologisk testet, parfymefrie og alkoholfrie*. Hvert produkt er hengitt til å gi en vakker hud som ser yngre ut og gir også en mulighet til å ”Ta med doktoren hjem”! 

* Alle produkter unntatt No Blemishes – serien.

23 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter