Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Dr Dennis Gross Skincare C+ Collagene Mist Perfect Skin Set & Refesh

2 Vurderinger
365,-
Sendes innen 1-4 dager

En antioksidantrik mist med trippeleffekt: beskytter, tilfører fuktighet og fresher opp huden. En 3-i-1 mist som gir næring, fuktighet og beskytter huden mot ytre påkjenninger samtidig som den hjelper sminken til et perfekt resultat. Hver spray tilfører en dose C-vitamin, plantebasert kollagen, kraftfulle antioksidanter og hyaluronsyre som går dypt ned i huden (gjennom sminken) og trigger kollagenproduksjonen samt beskytter mot frie radikaler og miljøforurensninger. Misten er oppfriskende og gir en sunnere hud med naturlig glød. Passer alle hudtyper.

Bruk:

Misten kan brukes etter rengjøring og over sminken som får et perfekt resultat. Hold flasken ca. 20-25 cm fra ansiktet. Spray 2-3 ganger for å behandle huden og fiksere sminken. Påfør i løpet av dagen ved behov for oppfriskning og fuktighet. Perfekt for den som er i tørre miljøer og sitter foran dataen.

88ml

Dr Dennis Gross

Vurderinger & anmeldelser

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018