Ecoestic

Lenge før begrepet bærekraft ble kjent har vi fokusert på hva ordet innebærer. Det naturlige kretsløpet og den vitale kraften i de råvarer som ikke er skadelige for miljøet er grunnlaget for alle produkter fra ECOESTIC.
ECOESTIC er for alle oss som streber etter å ta bedre valg. Våre parabenfrie, salonginspirerte formler inneholder eksotiske, aktive ingredienser, + de lukter helt fantastisk. Vårt oppdrag? Vi vil aldri ofre prestasjon i vår streben etter bærekraftig utvikling. Bærekraft er ikke noe nytt for oss, heller en selvfølge i vår bedriftsfilosofi. Våre produkter kommer nesten utelukkende fra naturlig sertifiserte ingredienser og oppfyller kravene for rettferdig handel. Vi trenger naturen, men naturen trenger også oss. Sammen gjør vi en innsats for å bevare jorden for kommende generasjoner.
15 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter