Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 13 karakterer
2
0
3
4
4
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 6 mnd siden

    Til lys hud

    Denne er grei til min lyse hud. Den er litt gjennomsiktig, og det synes jeg er fint, så ikke en er helt maskert i sommersola. Pluss for solfaktor, litt minus fordi den skjolder når en fyller på med faktor utover dagen. Mulig det er lurt å legge faktor på med børste?!
    2 liker

E.l.f.
BB Foundation Serum SPF25 Light/Medium

13 Vurderinger
155,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beautifully Bare Foundation Serum gir deg et perfeksjonert utseende, med vakkert og naturligt utseende. Den lette, silkeaktig formulan smelter inn i huden for en strålende og ungdommelig hud. Det gir deg en lysere hudfarge med en vakker glød, samtidig som den bidrar til å øke fleksibiliteten og redusere synligheten av porer og fine linjer for en feilfri dekkning. Den beroligende formelen inneholder UVA / UVB SPF 25 som beskytter mot solens skadelige stråler, serum hjelper også huden til å korrigere fargeskjær. . Fylt med vitamin A, C, og E, druekjerneolje , granateple olje og goji bær for å lyse opp, restaurere, gi næring og beskytte huden. For fyldigere dekkning, blande litt foundation serum med Flawless Foundation.

Vanligvis kjøpt sammen

284,-
579,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019