Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2

Basert på 3 karakterer
2
0
0
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 18 mnd siden

  Lekker av tuben

  Innholdet vet jeg ikke noe om, fordi etter jeg fikk den og plasserte den stødig på benken begynte den å lekke. Lokket gikk aldri ordentlig igjen, og etter 2 dager var kanskje halvparten av innholdet borte og masse søl ble skapt, var ikke noe vits i å ha den når den var ubrukelig. Bortkasta penger
  1 liker
  • Lyko Kundeservice
   for 18 mnd siden
   Hei sann! Takk for tilbakemeldingen på produktet. Slik du beskriver det virker det som at det må ha vært en feil på flasken/tuben du fikk? - Hvis dette er tilfelle er det flott om du registerer denne som en reklamasjon via min side og under ordrehistorik. (Klikk på leveransen du mottok denne på så finner du knappen reklamere) - Vi på kundeservice vil da se på dette for deg slik at du ikke sitter med et defekt produkt. :)
   Liker

E.l.f.
Daily Face Cleanser 110 ml

3 Vurderinger
139,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Denne milde rengjørende fjerner dagligdags, smuss og makeup og huden din føles ren og ser friskere ut. Den inneholder rent vann som hjelper til å fukte huden på en forfriskende måte.

Ingredienser:Water (Aqua), Decyl Glucoside, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Xanthan Gum, Glycereth-7, Cocamide MEA, Glycol Stearate, Disodium EDTA, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance(Parfum)

110ml

 • Kategori:Rensegel
 • Artikelnummer:
  1751-244-0110

Vanligvis kjøpt sammen

354,-
443,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019