Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

E.l.f. Eyebrow Kit Light

45 Vurderinger
41,25Anb. pris 55,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Skap øyenbryn som er fyldigere, tykkere og mer definert med e.l.f. Studio Eyebrow Kit! Den pigmenterte voksen definerer og former brynene, og de fargekomplimenterende pudderne fester og bidrar til å øyenbrynene holder seg perfekte. Den medfølgende taklon-børsten har to sider, hvor en brukes til å forme brynene, og den andre hjelper deg å fylle inn brynene. Denne duoen gir langvarig farge og definisjon for en naturlig og vakker look.

Bruk: 
Bruk den pigmenterte brynsgelen for å definere og forme brynene med den skrå kosten som gir definisjon. Fest fargen med brynspudderet, og fyll in brynene med blending kosten for en naturlig finish.

Ingredienser:
Ethylhexyl Palmitate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Synthetic Fluorphlogopite, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Polyisobutene, Ceresin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Methylparaben, Propylparaben May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742) Eyebrow Powder Ingredients: Talc, Mica, Hydrogenated Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Sodium Dehydroacetate May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

 • Kategori:Øyenbryn
 • Artikelnummer:
  1751-106-0001
E.l.f.

Vanligvis kjøpt sammen

E.l.f. Eyebrow Kit Light
E.l.f. Eye Shadow Brush
Pris for alt
63,-

Vanligvis kjøpt sammen

E.l.f. Eyebrow Kit Light
Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating Daily Scrub
e.l.f Lip Exfoliator Mint Maniac
Pris for alt
137,50

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.8

Basert på 45 karakterer
3
2
10
18
12
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Super

  Ikke for varm, ikke for grå. Medium er ganske mørk, så jeg vil anbefale å se på noen videoer før du bestemmer deg for farge. Produktet er fantastisk til en så god pris
  liker
  for å skrive en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018