Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.8

Basert på 17 karakterer
4
2
7
2
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme negative
  for 3 mnd siden

  Rart belegg på leppene

  Litt vanskelig å få skrubbet leppene, siden den er litt hard og samtidig myk (merkelig konsistens). Den etterlater også et rart belegg på leppene etterpå, som ikke er behagelig. Anbefales ikke.
  2 liker
 • for 8 mnd siden

  Grusom lukt

  Fysj for et forferdelig produkt. Kjøpte i lukten mint men den lukter plastikk. Måtte også skrape bort mye av produktet for å i det hele tatt finne noen korn. Ellers føltes det som jeg dro en gummistrikk mot leppene. Denne gikk rett i søpla. Jeg vil ha pengene tilbake!
  1 liker

E.l.f.
Lip Exfoliator

17 Vurderinger
69,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

e.l.f Studio Lip Exfoliator bidrar til skånsom eksfoliering av leppene og fjerner tørr og sprukken hud. Leppeskrubben er beriket med Vitamin E, sheasmør, avokado, drue og Jojobaoljer som pleier, gir næring og beskytter. e.l.f Studio Lip Exfoliator behandler og gjør leppene smidige og glatte, slik at leppene føles pleiet og fornyet.

Bruk:
Påføres rene og fuktede lepper ved å massere med sirkulære bevegelser. Bruk en bomullsdott fuktet med vann for å forsiktig tørke bort skrubben. Avslutt med leppepomade eller lip gloss for å gi fuktighet og pleie til leppene.

 • Kategori:Lepper
 • Artikelnummer:
  1751-117-0000

Vanligvis kjøpt sammen

164,-
261,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter