1 Kundebilde
Eminence

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 4 karakterer
0
0
0
0
4
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 2 mnd siden

    Superfornøyd!

    Har hørt så mye bra om Eminence Organics og er så fornøyd med at Lyko fører merket! Jeg har sett etter en god ansiktsmist en stund og valget falt på denne! Jeg bruker den istedenfor fuktighetskrem om sommeren. Den lukter veldig behagelig, gir masse fuktighet, og roer ned huden! Kan også brukes over sminke for å friske opp. Det står at den skal gi en klarere hudtone, og det har jeg faktisk merket! Jeg er mindre rød og har mindre urenheter! Denne er perfekt som et lettere alternativ til fuktighetskrem. Og den gjør ikke huden fet!
    4 liker

Eminence
Organics
Stone Crop Hydrating Mist 125 ml

4 Vurderinger
395,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Fuktighetsgivende ansiktsmist som jevner ut hudtonen. Nyt en frisk og fuktgivende mist. Ekstrakt fra tykkbladsplanten Stone Crop tilfører fuktighet, beskytter og jevner ut hudtonen. BHA (salicylsyre) roer ned og fjerner skånsomt urenheter og etterlater huden ren og klar. Passer alle hudtyper, også sensitiv, pigmentert og solskadet hud.

Bruk: Bruk etter rengjøring, peeling og / eller mask og for å fjerne rester av tidligere produkter på huden. Gir også en klarere hudtone. Spray direkte på ansikt og hals, eller på bomull. Unngå øyeområde. La tørke inn i huden. NB! En midlertidig irriterende hudfølelse kan oppstå når produktet påføres på grunn av de naturlig aktive ingrediensene (salicylsyre) som finnes i produktet.

125ml

Gave på kjøpet

Kjøp profesjonell hudpleie for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

1.290,-
508,25

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter