4 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.7

Basert på 21 karakterer
0
0
1
4
16
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  Anbefales

  Jeg er veldig fornøyd med Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Cream. Jeg kan se og kjenner resultater dagen etterpå. Etter noen dager huden folges fantastisk!
  4 liker
 • for 8 mnd siden

  Svært fuktighetsgivende!

  Jeg har sensitiv hud og blir ofte svært tørr i vinterhalvåret. Denne vinteren har all tørrhet blitt borte etter bare et par dager takket være denne tykke, fuktighetsgivende nattkremen. Jeg føler meg freshere, og trenger ikke sminke! Takk!
  2 liker
 • for 8 mnd siden

  Deilig nattkrem!

  Denne nattkremen har en deilig konsistens, trekker godt inn i huden, lukter godt og er ikke klissete på hendene.
  Den holder ansiktet fuktig på vinterstid!

  Anbefales!
  2 liker
 • for 8 mnd siden

  Idaochlycke

  Fantastisk nattkrem som gir en vintertorr hud nytt glow! Dette har virkelig blitt en favoritt i kremskapet 🥰 Tykk konsistent uten og etterlate huden fet 👌🏼
  2 liker
 • for 8 mnd siden

  God på vinterhud

  Veldig fornøyd med denne kremen! Har slitt med noen tørre partier i vinter, og etter noen dager med denne var huden silkemyk. Syntes den er litt dyr, men heldigvis drøy i bruk :)
  2 liker
 • for 8 mnd siden

  Unødvendige ingredienser

  Kremen virker fuktighetsgivende og en ser dagen etter at den har tilført nødvendigheter til en tørr vinterhud. Derimot synes jeg det er kjedelig at et så velkjent og etablert merke fortsatt bruker ingredienser som er hormonforstyrrende(Bht) og miljøbelastende(Disodium). I tillegg synes jeg parfymestoffer er helt unødvendig i en nattkrem, i tillegg til at det kan gi allergi. Jeg hadde ikke brukt pengene mine på å støtte/kjøpe en slik krem, før slike ingredienser er fjernet.
  2 liker

Estée Lauder
Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme 50 ml

21 Vurderinger
981,75Ord. pris 1.155,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Våkne med mer strålende hud for hver morgen som går. Denne tykke, ekstra næringsgivende kremen er spesielt konsentrert for bruk om natten. Den etterlater huden fastere og reduserer betydelig synlige linjer mens du sover.

- REVITALISERER med 2x konsentrert moringaekstrakt, som øker hudens naturlige kollagen. Dette er viktig fordi den naturlige produksjonen av proteiner er størst mens du sover.

- VEKKER en frisk morgenglød. Med Sea Lavender Flower Extract hjelper den til med å fornye hudens celler om natten.

- TILFØRER NÆRING med en 2x superdose hyaluronsyre, for intens, 24 timers næring, fordi huden mister vann raskere om natten.

- KRAFTIG SYNERGI: Den kombinerte effekten av vårt konsentrerte moringaekstrakt, Sea Lavender Flower Extract og RevitaKey-protein bidrar til å øke hudens egen produksjon av hyaluronsyre med 80 %.* Lås opp nattens kraft. Huden er næret, fornyet og myk. Føles myk og smidig. Egnet for bruk på halsen.
 • Kategori:Nattkrem
 • Artikelnummer:
  2058-336-0050

Vanligvis kjøpt sammen

1.071,-
1.131,75

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter