5 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 70 karakterer
4
2
1
14
49
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  Flawless

  Svært god dekk. Huden blir flawless, og føles lett på huden. Samarbeider godt med andre produkter, og beveger seg ikke. Blir garanter brukt i eget bryllup! #konkurranse
  3 liker
 • for 1 mnd siden

  Ny foundation

  Hvilken farge vil dere anbefale i Estee lauder double wear, når jeg bruker bare minerals sin barePro foundation i fargen natural?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 3 uker siden
   Hei Connie🌞 Det er alltid vanskelig å anbefale foundation over nett uten å se personen, og jeg skjønner det er vanskelig for dere å skal velge riktig farge også. Derfor pleier vi å anbefale å teste fargen i butikk før man eventuelt bestiller, dette fordi man ikke kan returnere en åpnet vare. Ha en fin mandag🌸
   Liker
 • for 2 mnd siden

  Beste foundation

  Sverger til denne.
  Har prøvd mange forskjellige foundation, men kommer alltid tilbake til denne uansett. Denne og concealeren i samme serie er en sikker vinner!
  Den er dekkende, og sitter perfekt på huden! Om man har sensitiv eller uren hud så redder denne deg garantert, for den dekker, samtidig som den ikke gir noen utbrudd. Elsker den.
  #konkurranse
  2 liker
 • Medarbeider på Lyko
  for 11 mnd siden

  Holder hele dagen!

  Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Har tør hud men passer perfekt, bruker alltid fuktighetskrem under!
  Anbefaler på det sterkeste!!!
  1 liker
 • for 12 mnd siden

  Dyr men bra

  En dyr foundation ,men den er veldig bra . Den sitter hele dagen og dekker godt og er med solfaktor som er ett pluss. Denne er for deg som liker god dekk . Kommer nok til å kjøpe denne igjen . Jeg brukte fresco til min lyse kalde hudtone
  3 liker
 • for 14 mnd siden

  Estee Lauder double wear

  Hei!

  Estee Lauder double wear er en veldig dyr foundation, men siden jeg handler på nettet uten å teste farge, hva skjer om jeg kjøper en feil farge? Kan jeg da returnere foundation og få en farge som passer for meg?

  Mvh Diana
  Liker
  • for 13 mnd siden
   Beste powder
   Liker

Estée Lauder
Double Wear StayInPlace 2N2 Buff

70 Vurderinger
485,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Dekker alle ujevnheter perfekt. Høy dekkevne og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg.

Beskytter huden med SPF 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter