Estelle & Thild

Estelle & Thild er et økologisk hudpleiemerke fra Sverige som benytter seg av organiske og bærekraftige råvarer i produksjonen. Men de tar steget forbi å bare være et varemerke som fokuserer på det organiske og bevisste. Å skape bærekraftige og miljøvennlige produkter er viktig og en forutsetning for å kunne eksistere i dagens skjønnhetsmarked. Estelle & Thild tar sitt fulle ansvar for å skape bærekraft og tenke organisk samtidig som de tilbyr sine kunder de mest eksklusive og effektive hudpleieproduktene du kan tenke deg.

Målgruppen er den moderne kvinnen som søker etter det lille ekstra i hverdagen, som vil ha hudpleie- og skjønnhetsprodukter som hun kan stole på i all slags vær. Her finner du miljømerkede og skånsomme produkter av høyeste kvalitet som body lotion, håndsåpe, cleanser og body butter. Bestill økologiske hudpleieprodukter fra Estelle & Thild i dag!

121 produkter
121 produkter
  • Populære valg
  • Populære valg
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.