Estelle & Thild

Estelle & Thild er et økologisk hudpleiemerke fra Sverige som benytter seg av organiske og bærekraftige råvarer i produksjonen. Men de tar steget forbi å bare være et varemerke som fokuserer på det organiske og bevisste. Å skape bærekraftige og miljøvennlige produkter er viktig og en forutsetning for å kunne eksistere i dagens skjønnhetsmarked. Estelle & Thild tar sitt fulle ansvar for å skape bærekraft og tenke organisk samtidig som de tilbyr sine kunder de mest eksklusive og effektive hudpleieproduktene du kan tenke deg.

Målgruppen er den moderne kvinnen som søker etter det lille ekstra i hverdagen, som vil ha hudpleie- og skjønnhetsprodukter som hun kan stole på i all slags vær. Her finner du miljømerkede og skånsomme produkter av høyeste kvalitet som body lotion, håndsåpe, cleanser og body butter. Bestill økologiske hudpleieprodukter fra Estelle & Thild i dag!

116 produkter
116 produkter
  • Populære valg

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020