Eucerin

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Eucerin
EVAN BRIGHTER
EVEN BRIGHTER Spot Corrector 5 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
175,-
Beskrivelse
Ingredienser

Spot Corrector for påføring rett på mørke flekker. denne presisjonsløsningen for mørke flekker lyser opp og reduserer effektivt forekomsten av hyperpigmentering for en jevnere hudtone.

Det er kliniskt og dermatologisk bevist at Eucerin EVEN BRIGHTER spot corrector minsker mørke flekker og ujevn hudtone som er forårsaket av hyperpigmentering. Den inneholder B-resorcinol som minsker melaninproduksjonen og forekomsten av hyperpigmentering, samtidig som produktet er så skånsomt at det kan brukes hver dag. Påfør rett på mørke flekker, din hud begynner å bli synlig lysere og jevnere på bare fire uker og forbedres ytterligere med tiden.

Vi har utført kontrollerte behandlingsstudier på Eucerins EVEN BRIGHTER Clinical-sortiment blant personer med hyperpigmentering.

Bruk: Bruk rett etter rengjøring og før fuktighetskrem. Bruk presisjonsapplikatoren for å påføre et tynt lag rett på de mørke flekkene. Unngå huden rundt de mørke flekkene da normal hud kan bli lysere. Passer alle hudtyper.

Bruk Eucerin EVEN BRIGHTER dagkrem i følgende tilfeller:

  • Du vil minske hyperpigmentering: Eucerin EVEN BRIGHTER fungerer på mørke flekker, aldersflekker, melasma, fregner, postinflammatorisk stress og aknearr og gir deg en lysere og jevnere hudtone.
  • Du har frisk hud: Det vil si at du ikke har noen hudproblemer som atopisk dermatitt eller psoriasis, alternativt sprukket, irritert eller skadet hud.

EVEN Brighter

Soleksponering, hormonforandringer, hudinflammasjon og arrdannelse som følge av akne kan føre til hyperpigmentering. Det er klinisk bevist at Eucerin EVEN BRIGHTER-produkter reduserer forekomsten av mørke flekker og gir deg synlig lysere hudtone på 12 uker. Ved regelmessig bruk blir resultatene enda bedre.

5ml

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    2307-139-0005

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019