Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Femintimate
Kegel Balls

Bli den første til å vurdere dette produktet
239,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Kegel Balls brukes for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. Denne treningen bør alltid utøves av alle kvinner for en bedre helse men behøves kanskje litt ekstra for eksempel etter fødsel, om du lider av inkontinens eller om du bare vil styrke bekkenbunnen for en sunnere hverdag og et mer nytelsesfullt sexliv.

Hvorfor er det viktig med en sterk muskulatur i bekkenbunnen?

Bekkenbunnsmuskulaturen ligger mellom halebenet og skambenet og støtter bekkenorganer som urinblæren, tarmene, livmoren og vaginaen. De er en gruppe av muskler hvis gode helse gir deg en bedre livskvalitet.

Bekkenbunnsmuskulaturen kan svekkes på grunn av flere årsaker: fødsel, trening av høyintensitetssporter (som løping), de første menopausesymptomer, overvekt m.m. Om disse musklene ikke er godt nok trente kan de også svekkes suksessivt gjennom årene.

Problemer relaterte til bekkenet er ekstremt vanlig men ofte skjulte. Dårlig tilstand på denne lille, men likevel relevante muskelen, kan blant annet forårsake: inkontinens, ryggplager og genitalt fremfall (bekkenorganene synker under deres normale posisjon ned mot skjeden).

En veltrent og sterk bekkenbunn gir deg også mer seksuell nytelse da en sterk muskulatur gir deg mer følsomhet og på den måten når du klimaks lettere.

Treningen av bekkenbunnsmuskulaturen utfører du enkelt ved å aktivt knipe og slappe av i musklene når Kegel Balls er i vaginaen. 15-30 minutter per trening er alt du trenger for å få en sterkere og sunnere bekkenbunn, og du kan utøve treningen mens du gjør andre ting!

  • 100% silkeglatt silikon
  • Ftalatfri
  • Omkrets: 3,6 cm
  • Total lengde: 18 cm (uten tråd: 8,5 cm)
  • Vekt: 110 g
  • Brukermanual medfølger.
  • Kategori:Kvinne
  • Artikelnummer:
    2330-108-0000

Vanligvis kjøpt sammen

299,-
533,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter