1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 4 karakterer
0
0
1
1
2
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Cremorlab
Crermorlab T.E.N. Cremor Refreshing Cleansing Gel Oil 150 ml

4 Vurderinger
399,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

En bestselgende rengjøringsolje innen K-Beauty i en unik geléform som skånsomt men effektivt løser opp sminke og urenheter og skylles av uten å etterlate noen spor etter seg.

T.E.N. Cremor Cleansing Gel Oil består av Cremorlabs patenterte T.E.N. termalvann som sammen med nattlysolje, sheasmør, mandelolje, squalane og moringaolje smidig løser opp sminke og oljebasert smuss, samtidig som huden mykgjøres og fuktes. Nattlysolje virker også beroligende og antiinflammatorisk, mens sheasmør, moringaolje og squalane mykgjør og er rike på antioksidanter og essensielle fettsyrer.

Oljebasert rengjøring er et must i den koreanske hudpleierutinen for at huden skal bli ren på dypet og på den måten forebygge tette porer og urenheter som kan skape inflammasjon og utslett. Når huden er godt rengjort så tas også etterfølgende hudprodukter opp bedre av huden og kan på den måten virke mer effektivt. Ingenting løser opp fettbaserte urenheter så effektivt som olje, samtidig som det ikke tørker ut huden eller påvirker dens naturlige PH-verdi.

Ved regelmessig bruk av T.E.N. Cremor Cleansing Gel Oil blir huden klarere og får økt glød.

Bruk: Ta 1-2 pumpetrykk rett på tørr hud og masser skånsomt for å løse opp sminke og urenheter. Tilsett deretter litt vann for emulsjon og skyll så godt av med lunkent vann. Følg opp med vannbasert rengjøring. Brukes 1 gang i uken.

Tips! Har du problemer med kviser/tette porer kan du først tørke av sminken med micellært vann/renseservietter og deretter massere huden med rengjøringsoljen litt lenger, ca. 1-2 minutter for dypere rengjøring.

150ml

Vanligvis kjøpt sammen

504,-
479,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter