Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 10 karakterer
1
0
0
0
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 17 mnd siden

  Overrasket

  Jeg ble veldig positivt overrasket over foreo. Du merker at den er minst like effektiv som vanlig rens+skrubb, men mye mer skånsom. Jeg tror den gjør noe med blodsirkulasjonen i ansiktet. Etter et par dager så jeg merkbar forskjell, med glødende men matt hud. En kollega(som vet jeg har problemer med huden, men som ikke visste at jeg hadde begynt på et nytt produkt) bemerket at jeg hadde fått finere hud. For meg var denne verdt pengene! Anbefales
  4 liker
 • for 1 uke siden

  Anbefales!

  Jeg har lenge sett på Foreo, men var grunnet prisen meget usikker på om jeg skulle kjøpe den.
  Ei venninne av meg har etter å ha kjøpt denne fått utrolig fin hud - det skal sies at kombinasjonen av Foreo og gode renseprodukter virkelig gjør susen.
  Jeg hadde altså ikke anelse om hvor mye smuss som faktisk satt igjen i huden etter bruk av vanlig ansiktsrens (uten bruk av Foreo eller andre rensebørster).
  Jeg liker at den er skånsom og føler at jeg har fått mer glød og jevnere hudtone. For å ikke snakke om hvor myk huden føles etter bruk. Etter noen måneder merker jeg at jeg ikke får like mye utbrudd i T-sonen, samt mindre talgproduksjon. Har slitt veldig med oljete hud, og føler at dette har blitt litt bedre.

  Foreo er et supert produkt, men kombinert med gode renseprodukter og en god hudpleierutine vil man nok merke best resultater etter min mening.
  #konkurranse
  2 liker

foreo
LUNA 2 For Combination Skin

10 Vurderinger
1.795,-
Fri frakt, kan sendes omgående
LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring. Dens 8000 T-Sonic™ pulseringer gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller, løser opp makeup rester i porer, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Børstens anti-aldringsfunksjon lager fine linjer og gjør at rynker blir mindre synlige og gjør at huden ser fastere. Den ultra hygieniske silikonbørsten er 35 ganger mer hygienisk enn en nylonbørste. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 450 bruk per ladning. LUNA™ 2 er tilgjengelig i fire forskjellige modeller som passer til alle hudtyper.

Vanligvis kjøpt sammen

2.054,-
2.465,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter