1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 17 karakterer
0
0
1
2
14
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  søt og frisk

  #konkurranse

  Denne er søt og frisk på samme tid. Eneste minuset er at den ikke varer så lenge på huden av en EDP å være men denne vil jeg uansett fortsette å kjøpe. Passer for alle aldre.
  3 liker
 • for 11 mnd siden

  👍

  Helt nydelig duft, frisk og kvinnelig.
  2 liker

Giorgio Armani
Sì Passione EdP 30 ml

17 Vurderinger
675,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg størrelse

50 ml30 ml
Giorgio Armani Sì Passione Eau de Parfum 30 ml. "Sì Passione er en kraftig nyfortolking av Armanis signatur duft, og tilfører en ny dimensjon til Giorgio Armani sin feminine duftpersonlighet - med hans egen ord: ""en uimotståelig kombinasjon av eleganse, styrke og selvstendighet"".
Sì Passione gjentar de karakteristiske notene man finner i signaturen Sì - Jungel Essence™ nekater med solbær, kombinert med en sprudlende, frisk pære. Sì Passione blander intens vanilje med roseblomst, heliotrope og jasmin for å skape en sensuell, fruktig og blomstrende duft, som reflekterer både feminin styrke og finhet. I hjertet av Sì Passione finner man noter av sedertre og det moderne Orcanox™ med innslag av rav og tre, som tilfører den modenhet og karakter som Sì kvinnen utstråler.
Den røde fargen gjenspeiler Sì Passiones holdning og essens. ""Rød er et symbol på vitalitet og lidenskap. Rød til å ønske deg godhet og glede"" sier Giorgio Armani. Rød er også lidenskapen og kjærlighetens farge - lidenskapen som får hjertet til å banke fortere.
En ny følelse, en ny femininitet, en ny personlighet. En ny passjon."
 • Kategori:Premium
 • Artikelnummer:
  2067-157-0030

Vanligvis kjøpt sammen

750,-
1.415,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter