Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Glo Skin Beauty
Sensitive Line
Calming Flower Mist 118 ml

1 Vurderinger
435,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Calming Flower Mist er en ansiktsspray som har umiddelbar kjølende effekt på sensitiv og irritert hud. Med en unik blanding av beroligende essensielle oljer og anti-inflammatoriske egenskaper roer den ned huden og gir godt med fuktighet.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:

  • Rose Vann - fremstilles ved en fordampende destillasjonsprosess. Rosevann har lenge vært brukt som et beroligende hjelpemiddel for å beskytte ogbevare huden. Bidrar til å styrke hudcellene med rike antioksidanter og har anti-inflammatoriske fordeler.
  • Gotu kola ekstrakt - en velkjent urt med antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper. Bidrar til å øke blodtilførselen til skadde områder, inneholder sterke antioksidanter, og stimulerer fibroblast cellene. Stimulerer også huden til å reparere seg selv og forbedrer fuktsperren.
  • Bisabolol - hentet fra den essensielle oljen av kamille. Denne beroligende ingrediensen er ofte brukt i produkter beregnet for sensitiv hud på grunn av sine anti-inflammatoriske og helende egenskaper.
  • Neroli Flower Oil - en lett mykgjørende olje med antiseptiske egenskaper fra de aromatiske kronbladene fra Bitter Orange treet. Gir en glødende effekt ved å glatte ut huden, øke elastisiteten og styrke kapillærene.
  • Svart Willow Bark Extract - denne anti-inflammatoriske og antibakterielle ingrediensen er en mild og mindre irriterende variant av sin slektning White Willow. White Willow er en mye brukt hudpleieingrediens og er en form for salisylsyre. Den er en sterk antioksidant, og den forbedrer skånsomtcellefornyelsen som bidrar til jevn hud, samt gjenoppretter tørr og sprukken hud.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 4.7

Anbefalt bruk: Etter rens, spray lett over ansiktet etter behov. Påfør så Corrective Soothing Serum og Balancing Moisture Remedy for best resultat.

3ml

Vanligvis kjøpt sammen

674,-
859,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter