Glöd Sophie Elise

Glöd Sophie Elise tilbyr et komplett sortiment på selvbruning og har vunnet «best i test» gjennomført at Min Mote på grunn av sin unike formulering som gjør den både enkel å påføre og gir et jevnt og naturlig resultat.

Vi er stolte av at Glöd Sophie Elise er et 100% vegansk & cruelty free skjønnhetsmerke, uten at det går på kompromiss med kvaliteten på formuleringene.

Sophie Elise er lidenskapelig opptatt av skjønnhet og er stor-forbruker av selvbruningsprodukter. Hun har derfor prøvd seg igjennom det aller meste på markedet og er en selvutnevnt «ekspert» på selvbruningsprodukter.

Som kjent er Sophie Elise er ekstremt opptatt av dyrevelferd og hun har derfor sammen med Elle Basic hatt meget tydelige ønsker og strenge krav til alt fra produksjon, emballasje og hvordan vi på mest bærekraftig måte kan ta frem etisk gode produkter uten at det skal gå på kompromiss med kvaliteten på formuleringene.

Vi har siden dag én hatt stort fokus på å minimere, samt unngå all unødvendig emballasje og reduserer derfor bruken av plast til et minimum.

19 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter