1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

2.7

Basert på 7 karakterer
2
2
0
2
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 uker siden

  Fin farge

  Veldig bra
  3 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 3 dager siden

  Helt forferdelig etter 2 dager

  Jeg fulgte instrukser om å skrubbe og shave dagen før. Etterfulgte med å tilføre fuktighetskrem dagen før og samme dag som jeg påførte på albuer, hender og knær. Etter 2 dager forsvinner lukten av kokosnøtt, og det stinker selvbruning. Selv om jeg ventet til at selvbruningen tørket så smittet det over på laken 1 time etter påføring. Her er bilde av hvordan hendene mine ser ut etter 2(!) dager. Tenkte produktet skulle levere bedre etter hva den lover.
  3 liker
 • for 6 dager siden

  Helt OK

  Blir oransje og flekkete etter 1.dusj, lukten av kokosnøtt forsvinner raskt og lukten av vanlig selvbruning varer i et par dager etter påføring. Fungerer helt OK, men ville valgt en annen.
  2 liker
 • for 2 uker siden

  Fantastisk

  Jeg gikk fra å være avhengig av solarium i flere år, til å bruke denne selvbruningen. Jeg hadde aldri prøvd selvbruning før, men etter å ha hørt mye positivt om denne så måtte jeg bare prøve. Den er veldig lett å påføre, også for oss som ikke har noen erfaring med selvbruning. Man ser raskt en fin farge etter påføring, som blir enda finere over natta. Pleier å påføre den før jeg legger meg, og dusje av overflødig farge morgenen etter. Føler meg fresh og fin med denne selvbruningen! Endelig et produkt som har fått meg til å slutte å skade huden min ved overdreven bruk av solarium! Anbefales virkelig ❤️
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Fin brunfarge

  Denne gir en fin brunfarge som på meg varer ca 5 dager. Husk å eksfolier hele kroppen for et bra resultat. Denne havner på 2. plass hos meg av de self tan produktene jeg har prøvd.

  #Konkurranse
  2 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Dark 200 ml

7 Vurderinger
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
En hurtigtørkende selvsbrunings- mousse som er bronsefarget for å guide påføringen og unngå skjolder. Overflødig produkt kommer av ved vask og etterlater den faktiske fargen. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hudtone. Formuleringene er 100% Vegan Friendly. Med en svak duft av kokosnøtt.

200 ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

318,-
623,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter