1 Kundebilde
1 look

Looks

Self Tan Mousse + Applikator...

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 14 karakterer
2
3
1
2
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Fin farge

  Veldig bra
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Helt forferdelig etter 2 dager

  Jeg fulgte instrukser om å skrubbe og shave dagen før. Etterfulgte med å tilføre fuktighetskrem dagen før og samme dag som jeg påførte på albuer, hender og knær. Etter 2 dager forsvinner lukten av kokosnøtt, og det stinker selvbruning. Selv om jeg ventet til at selvbruningen tørket så smittet det over på laken 1 time etter påføring. Her er bilde av hvordan hendene mine ser ut etter 2(!) dager. Tenkte produktet skulle levere bedre etter hva den lover.
  5 liker
  • for 1 mnd siden
   Hei, og tusen takk for både tilbakemelding og bilde! <3

   Jo mer fukt huden din har, jo bedre blir resultatet. Jeg pleier alltid å smøre hele kroppen med masse fuktighetskrem både rett før, men også rett etter påføring. Jeg smører kroppen med fuktighetskrem samme kveld og morgenen etter som en del av min faste rutine, og det hjelper VELDIG på den type resultat som du sitter igjen med, da et slikt resultat som oftest kommer av tørr hud.

   Selv om produktet ofte ikke smitter av på laken, så kan det også forekomme f.eks om man blir litt klam i søvne. Det anbefales å vente til etter man har dusjet med å legge seg, eventuelt sove i et laken man ikke bryr seg så mye om, uansett hvilken self tan man bruker <3

   Klem, Sophie Elise. <3
   2 liker
 • for 1 uke siden

  Helt ok

  Oppsummert:

  👍 Enkel å påføre
  👍 Går gradvis bort uten skjolder (på meg)
  👍 Billig
  👍 Har ikke opplevd at den farger av i sengetøy, og jeg har alltid hvitt sengetøy på
  👍 Tørker fort, avhengig av hvilke fuktighetskrem man har på under
  👎 Blir kvalm av lukten
  👎 Lukten dominerer leiligheten dagen etter bruk (og jeg har alltid flere vinduer åpen gjennom hele natten og dagen)
  👎 Fargen er litt for oransje på meg og min lyse hudtone (burde sikkert kjøpt i fargen medium istedenfor dark)

  Usikker på om jeg ønsker å kjøpe denne igjen, hovedsaklig grunnet lukten.
  2 liker
 • for 4 uker siden

  Kjempebra!

  Denne lukter kjempegodt, og gir en fin og jevn farge. Det smittet mye mindre på lakenet enn f.eks st.moriz, dette fra ei som svetter alt for mye på natta. Tross svettinga, ble det ikke skjolder på kroppen etterpå.
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Lever ikke opp til forventningene

  Prøvd denne tre ganger nå, og dette ble konklusjonen;
  - Den lukter veldig godt ved påføring, men dagene etterpå lukter det selvbruning av huden slik som alle andre selvbruningsprodukter.
  - Fargen er veldig oransj. VELDIG. Jeg kan skjønne hvorfor den heter Glød, for man gløder som en moden appelsin.
  - Den setter seg veldig stygt på hender og føtter, selv med lite produkt og fuktighetskrem på forhånd.
  - Den går av på en veldig flassete måte, og ser ikke bra ut etter en uke.

  Den skal ha pluss for god lukt ved påføring, og den smitter av mindre i sengetøy enn andre jeg har prøvd. Den er ok å ha som reserve når den vanlige er tom, men ikke et produkt jeg hadde kjøpt igjen.
  2 liker
  • for 1 mnd siden
   Jeg har forresten prøvd den tre ganger for å gjøre ulike forberedelser; både fulgt tips fra Sophie Elise, neste gang med enda mer fuktighet i huden før påføring, og til slutt slik jeg gjør forberedelser med min faste self tan. Samme resultat hver gang - og den oransje fargen endrer seg ikke uansett forberedelser, så min viktigste tilbakemelding på produktet må være selve fargen man ender opp med - den kunne hatt en mye mer dyp, naturlig farge.
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Supert produkt

  Brukt selvbruning i over 8 år nå så syns jeg har grei peiling her - og Glöd er i toppklassen. Slås kun av BaliBodys og St.Tropez da de har fargen extra dark. Enkel å påføre, lukter selvbruning med hint av kokos - men ikke på langt nær så mye som andre. Eneste selvbruningen som også ikke lagde stor oransje flekk i senga så det er et stort pluss. Resultatet blir fint og skjolder ikke (om du selvfølgelig gjør vanlig forarbeid med litt skrubb og ikke påfører på knusktørr hud). Alt i alt supert produkt, og billigst av de beste! Kan varmt anbefales!

  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  beste selvbruningen!

  har brukt denne i 1mnd nå og elsker den. Etter bruk ser det ut som jeg har komt rett fra syden! den gir en jevn og fin brunfarge.
  Jeg er brun naturlig hele året derfor passer dark bra til meg, men visst du er veldig lys i huden ville jeg kjøpt medium for eg finere og mer naturlig resultat.
  #konkurranse
  3 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Dark 200 ml

14 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
En hurtigtørkende selvsbrunings- mousse som er bronsefarget for å guide påføringen og unngå skjolder. Overflødig produkt kommer av ved vask og etterlater den faktiske fargen. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hudtone. Formuleringene er 100% Vegan Friendly. Med en svak duft av kokosnøtt.

200 ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

394,-
815,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter