1 Kundebilde
Holika Holika

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 16 karakterer
0
1
1
1
13
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 2 mnd siden

  ok

  Its was an okay product. I have dry skin, and after using it. I see no difference or that it even helps a little
  1 liker
 • for 11 mnd siden

  Ansiktsmaske

  Jeg ønsker å lage en ansiktsmaske med aloe vera og ekte honning. Vanskelig å finne aloe vera plante, men kan man bruke dette produktet til å lage ansiktsmaske med ekte rene produkter?
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 11 mnd siden
   Hei Miriam!
   Jeg vil tro at det går bra:) Man skal dog ha i baktanke at aloe vera faktisk kan tørke ut huden! Litt ironisk når man tenker på aloe vera som noe fuktighetsgivende, men i store mengder kan det tørke ut huden. Når man blander med honning kan det nok bli en bra maske likevel:) Det kan også være greit å være obs på at dette produktet inneholder litt parfyme.
   Liker
 • for 11 mnd siden

  Hår mask med aloe vera

  Hei
  Er det mulig å bruke dette på hår også?
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 11 mnd siden
   Hei! Det kan du:) Jeg vil anbefale å ta litt produkt å bruke det i hårtuppene. Har også hørt at noen bruker det for å få små "babyhår" og "fly-aways" til å ligge:)
   Liker

Holika Holika
Aloe
99% Soothing Gel 55 ml

16 Vurderinger
55,-
Beskrivelse
Ingredienser

En fuktighetsgiver for ansikt og kropp. Lett konsistens som fukter uten å klebe. Holika Holikas Aloe Soothing Gel inneholder hele 99% ren aloe verasaft! Geléen er multifunksjonell og hjelper til med å lindre hud som er blitt irritert og stresset av ytre skadelige faktorer samtidig som den beskytter huden mot uttørking. Dens naturlige ingredienser gjør at den passer alle hudtyper.

Aloe Vera er kjent for sine legende og lindrende egenskaper. Geléen fukter ikke bare men fremmer også helingsprosessen på mindre skader og akne. Den reduserer irritasjon etter barbering, hjelper til med å lindre inflammasjon og smerte etter solbrenthet og gjør huden veldig myk. Geléen absorberes raskt og er oppfriskende for huden.

Ingen parabener, ingen benzophenone, ingen propylenglykol, ingen BHT, ingen animalske ingredienser, ingen kunstige fargestoffer og ingen mineralolje.

Brukes ved behov (ved barbering, etter en dusj).

55ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter