Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Inglot

Fra å bli grunnlagt for over 30 år siden i en liten by i Przeysl, er Inglot Cosmetics nå en av verdens ledende tilvirker av innen fargekosmetikk. Inglot kan for tiden ses på store eventer rundt om i verden, fra catwalks under Fashion Week til oppsettinger på TV og Broadway-musikaler, slik som spektakulære The Lion King. The last Ship av den legendariske Sting og The Crippel av Inishmaan.
Den internasjonale ekspansjonen innledet de i 2006 med å åpne den første franchise butikken i Monteral, Canada. En rask tilvekst og utvikling av bedriften ledde til at de nå har 530 butikker i 70 ulike land.
Inglot kombinerer den siste vitenskapelige teknikken med intensive og levende farger. Hvert produkt består av råvarer av høy kvalitet og selges til rimelige priser. All Inglot kosmetikk produseres innen EU og 95% av dem lages i Inglot sine egne toppmoderne fasiliteter. Et bredt utvalg av farger og imponerende utvalg av produkter er akkurat det som gjør at Inglot stikker seg ut fra mengden med over 1500 farger å velge imellom.
Det berømte Freedom System gir deg frihet til å skreddersy din egen palett for å møte akkurat dine skjønnhetsbehov. Deres revolusjonære, unike vann- og luft gjennomtrengende O2M neglelakk har revolusjonert neglelakkverden. O2M neglelakk lages spesifikt med tanke på neglenes helse, ikke bare er de moderne og flott, men også velpleiede og fører dermed til enda vakrere negler.
Inglot samarbeider til stadighet med verdensberømte makeupartister og fargekonsulenter for å ta frem de aller seneste fargetrendene, konsistens og formen på markedet.

189 produkter
  • Populære valg
    Vis allt
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018