Isle Of Paradise

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 10 karakterer
0
0
1
3
6
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Fungerer som de skal

  Jeg er superfornøyd med dette produktet så langt. Man ser forandring fort, og det skal ikke så mye til. Syntes det var veldig hjelpsomt for å jevne ut hudfargen min. Det lukter ikke spesielt mye av det, følte det luktet litt selvbruning av meg i timene etter jeg hadde tatt det på, men det gikk bort veldig fort, og det avfarger ikke på laken og sånt, noe jeg synes er veldig greit. Jeg er ganske så blek og tok derfor fargen light, har fått mye mer gyllen hud og synes alt i alt dette funket veldig bra
  #Konkurranse
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  God

  Ønsket å prøve tan drops som ga litt mer farge enn den jeg hadde hjemme, Clarins "Radiance Plus Glow Booster" som er ment å gi lett glød fremfor farge. Jeg kjøpte medium, og med tre dråper ga den en fin farge etter en natts søvn. Den har den typiske selvbruningslukten, men dette avtar når man vasker ansiktet. Fin å bruke på hals og bryst. Fordeler seg jevnt.
  #Konkurranse
  Liker
 • for 3 mnd siden

  Både og

  Jeg kjøpte fargen "light" og hadde veldig store forventninger til dette produktet. Jeg har veldig lys hud, og blir sjelden brun i sola. Jeg skrubbet huden godt, og brukte 3 dråper i kremen. Da jeg våknet dagen etterpå var det ingen antydning til endring i hudtonen min. Jeg prøvde derfor igjen kvelden etter, denne gangen med 6 dråper, og fikk et nokså oransje og flekkete resultat. Jeg vet ikke om det hadde noe med gangen før å gjøre, og om de kanskje bygget på hverandre og gav et dårligere resultat, men det ble ikke spesielt jevnt eller pent. Det er mulig det at jeg sov med det på kanskje også hadde noe å si på resultatet.

  Jeg kommer helt sikkert til å prøve dette produktet igjen, men ville nok aldri brukt det i ansiktet. Det beste med det er at det lukter godt, og at det er gjennomsiktig så det ikke misfarger sengetøy hvis man sover med det på. Jeg brukte ganske mye bodylotion ved påføring også, så jeg har silkemyk hud :)

  #konkurranse
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Fornøyd

  Fargen er jevn og lett å bruke. Fargen «fader» naturlig i ansiktet, men på resten av kroppen (hals og nedover) er den litt ujevn når fargen går ut så da vil jeg anbefale og skrubbe den bort og legge ny. Den setter seg lett i fingrene når du påfører så vask hendene fort etter bruk og skrubb bort fuktighetskremen. Ellers veldig fornøyd og det gir en veldig fin farge!

  #konkurranse
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Bra produkt

  Kjøpte Medium, og brukte tre dråper i ansiktskremen min. Veldig bra start for en drivhvit nordmann... Veldig enkel å jobbe seg gradvis oppover med, så ikke overgangen blir for hard.
  2 liker
 • for 5 mnd siden

  isle paradis tanning drops

  jeg kjøpte dette siden det er nytt produkt, ville ha farge i ansiktet, jeg trodde at det ikke skulle gi noe farge og kjøpte Dark, prøvde med 20 dråper med det visste seg å være for mye dråper, så nå skal jeg prøve meg frem. fargen visser etter 4 til 6 timer ;)
  2 liker

Isle Of Paradise
Self Tanning Drops Light

10 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Dråper med selvbruningseffekt som enkelt blandes inn i favorittkremen. Du bestemmer selv hvilken glow du ønsker. Fås i peach (lys), grønn (medium) og lilla (mørk).

Bruk:

 1. Tilsett 1-10 dråper i favorittkremen din, bland sammen og påfør på huden.
 2. Jo flere dråper, jo dypere brunfarge
 3. Vask hendene etter påføring

30 ml

Vanligvis kjøpt sammen

374,-
633,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter