iWhite

Vi har funnet en metode for å gjøre tennene hvitere uten hydrogenperoksid basert på en effektiv FCC-teknikk (filmkrystallisert kalsium).
Små hvite bioaktive krystaller brukes sammen med en kraftfull filmdannende polymer. Takket være denne nyskapende teknikken festes de hvite bioaktive krystallene på tennenes flate. Denne fysikalske festingen av de hvite krystallene gir en optisk hvitere effekt. FCC-teknikken forsterkes av en innovativ metode for hvitere tenner, PAP. Det er et kraftfullt molekyl som bryter ned misfarginger på tennene til små partikler uten å påvirke tannflaten.
Kliniske studier har vist at iWhite Instant er 100% trygt for tennene og kan raskt gi hvitere tenner, allerede etter første påføring. En del pasienter fikk opptil 8 nyansers forbedring etter en behandling. Alle menneskers tenner er ulike og resultatet kan derfor variere fra person til person.

1 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter