Jean Paul Gaultier har, helt siden starten av selskapet i 1979, alltid gått sin egen vei og nektet å innfinne seg i ulike normer. Resultatet har vært brilliant og hans motekolleksjoner har gjennom årene blitt hyllet for sine vågale uttrykk og gjort Jean Paul Gaultier til en “enfant terrible” i motebransjen.
Han har alltid gjort som han vil, når han vil og hvordan han vil, og dette gjelder også de parfymeseriene som er skapt i hans navn, hvor dufter som egentlig burde være umulige å blande har vist seg å være perfekte.

Hos Lyko finner du alt fra deodoranter til Eau de Toilette og Eau de Parfum fra Jean Paul Gaultier, legg i tillegg merke til de frekke designene på flaskene. Der ser du virkelig moten og nytenkningen til denne vågale franskmannen.

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier er en fransk motedesigner som lanserte sin første parfyme i 1993: Den verdensberømte Jean Paul Gaultier EdP for kvinner, som senere ble døpt om til Jean Paul Gaultier Classique. Jean Paul sine dufter er kjent for sine utradisjonelle duftsammensetninger og unike flakongdesign. 

30 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter