1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 13 karakterer
2
1
3
3
4
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kevin Murphy
Autumn.Angel 250 ml

13 Vurderinger
359,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

AUTUMN.ANGEL er en pleiende og fargeforsterkende glansbehandling. Den gir glans og en mykt aprikosrosa nyanse. Perfekt for naturlig gylne, gyllenrosa eller aprikostonede nyanser samt for alle nyanser av rødt eller oransje til mildeste strawberry blonde. AUTUMN.ANGEL gir en antydning til ferskenrosa til alle ufargede eller fargede nyanser.

COLOURING.ANGELS er en familie med fem fargeforsterkende behandlinger, utviklet for å styrke alle hårtyper, gi glans samt tilby ulike nyanseløsninger. Pigmentet er valgt ut for å forsterke eksisterende og nøytralisere uønskede toner samt få fargen til å holde lenger, men uten å påvirke din eksisterende hårfarge.

"Lipgloss for your hair." - Kevin Murphy

FORDELER OG EGENSKAPER

Sulfatfri + Parabenfri + Fargepigment + Nyanserer & fargeforsterker + Nøytraliserer uønskede nyanser + Tilfører fukt & næring + Beskytter + Gir strålende glød

Bruk: Påfør ønsket COLOURING.ANGELS i gjennomsnitt i 3-4 vask. Du kan bruke dem så ofte du vil da pigmentet er utviklet for å ikke bygge seg opp i håret over tid.

250ml

  • Kategori:Hårkur
  • Artikelnummer:
    1462-232-0250

Vanligvis kjøpt sammen

738,-
807,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019