Khadi

KHADI - AYURVEDISK HUD-OCH HÅRPLEIESERIE

I India kjenner de til den pleiende og legende kraften til urter og planter. Den ayurvediske Khadi-serien med effektive produkter for kropp, ansikt og hår har sin opprinnelse i tusenvis av års gammel kulturarv. Produktene kan brukes uansett om du kjenner til den ayurvediske livsstilen eller ikke da produktene er fordelte etter hud- og hårtyper.

Khadis produkter er laget i samarbeid med indiske ayurveda-leger og profesjonelle. Produktene inneholder tradisjonelle indiske urter som avles på sertifiserte økologiske gårder i India eller som høstes fra ville avlinger i naturen. Khadi-produktene er 100% veganske og økologisk sertifiserte av BDIH.

PLANTEBASERTE HÅRFARGER

Khadi plantebaserte hårfarger inneholder tørkede planter malt til fint pulver, som gir et intenst fargeresultat. Khadi bruker ren Henna som har sin opprinnelse i Rajasthan, India. Den inneholder en høy konsentrasjon av Lawson-pigmentmolekyler som garanterer en utmerket dekningsevne selv på grått hår.

42 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

OBS! Fredag 17.01 skal våre herlige kundeservicemedarbeidere på kurs og vi stenger derfor kundeservice kl 12.00.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020