Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Khadi Herbal Face Mask Sandalwood 50g

Bli den første til å vurdere dette produktet
145,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg størrelse

50 g50 g50 g
Beskrivelse
Ingredienser

Ansiktsmaske for alle hudtyper. Inneholder kun nøye utvalgte ingredienser som pleier huden på dypet og gir den en ny fresh glød. Spesielt bra for hud med store porer, tetninger og/eller pigmenteringer. Inneholder Valklera (Fuller´s Earth) ,Calamine og Sink som renser huden på dypet og trekker sammen porene, Sandeltre gir klarhet og jevner ut hudtonen, Gurkemeie og Lodhra reparerer og pleier, Kamfer kjøler ned, Tulsi er antioksidant og motvirker hudens aldring.

Bland ca. to teskjeer ansiktsmaske i vann, rosevann eller melk. Påfør et tynt lag i ansiktet, på nakke og skuldre. La virke i ca. 10-15 minutter. Fukt ansiktet og masser masken med roterende bevegelser for å få en eksfolierende effekt. Skyll med lunkent vann. Om porene er tette, skyll ansiktet med varmt vann og påfør masken umiddelbart etterpå. Om huden er tørr, bruk melk når du blander masken.

50g

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018