1 Kundebilde
Kmax

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 2 karakterer
0
0
1
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kmax
Concealing Scalp Shader Blonde

2 Vurderinger
216,75Anb. pris 415,-45
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Et kosmetisk anti-tynningsprodukt i en kompakt krem, ideell for påføring i hodebunnen, til svært tynt hår eller til korte eller veldig korte frisyrer. Svært resistent mot vann og svette.

Kmax Concealing Scalp Shader er et kosmetisk produkt som skjuler tynnhårighet og skallethet. Den er svært vannfast så den kan brukes i havet eller i bassenget. Produktet kan brukes som et alternativ til mikrofiber anti-thinning kosmetika, eller sammen med dem for enda bedre resultat da den fungerer på en annen måte men gir samme effekt av tykkere hår. Den spesielle strukturen i den kompakte kremen garanterer at produktet holder perfekt på både hud og hår, og du kan fint svømme i bassenget eller havet.

Kommer i følgende farger: Svart, Mørk brun, Medium brun, Kastanjebrun, Lys brun, Blondt, Lys grå og Hvit. Når du har fått en viss erfaring vil du kunne oppnå ekstremt realistiske effekter av tykkere hår. Den brukes faktisk av profesjonelle makeup artister for scene- eller filmsminke og brukes også i tv for å få det til å se ut som kjendiser, programledere og politikere har "litt ekstra hår".

Bruk: Bruk Kmax Concealing Scalp Shader på ren og tørr hodebunn. Du kan også fortsette på fuktig hår. Fukt svampen under vann. Legg den våte svampe over produktskiven.

Påfør produktet i hodebunnen med svampen, fargelegg små områder om gangen. Ta bort eventuelle flekker eller produktoverskudd med en fuktig klut. La produktet tørke, og om du vanligvis bruker hårføner, still den på lav temperatur og lav hastighet. Gre ellers gjennom håret i noen minutter, dette vil korte ned tørketiden. Hårrøttene er de siste som tørker, så sørg for at du grer håret helt ned til roten. Dette hjelper til med å optimere hårvolumet.

35g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter