Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Lanza
Healing Moisture
Tamanu Cream Shampoo 750 ml

1 Vurderinger
309,-
  • Fargebevarende sjampo
  • Fukttilførende med Nanoteknikk
  • Glatter ut og gir mykhet uten å tynge
  • Reparerende egenskaper
  • Gir glans

Denne utrolig kremete sjampoen inneholder en ekstra mild og sulfatfri formula med en blanding av tahitisk tamanuaolje og polynesiske planter med beroligende effekt. Deres reparerende aktive stoffer tilfører fukt langt inn i hårets uttørkede områder. Naturlig gugoekstrakt gir et rikelig skum som skånsomt fjerner forurensninger. Håret får en ny friskhet og en sunn glød.

Tahitisk tamanunøtt Tahitierne så på det sjeldne tamanutreet som en velsignelse. Av tradisjon har nøtten blitt brukt for å pleie sår, tilføre fukt og beskytte mot solen. Nøtten inneholder en lett olje som har eksepsjonelle fuktighetsgivende egenskaper. Inneholder rikelig med essensielle fettsyrer og lipider, og gir hår som er smidig, silkemykt og glansfullt.

Polynesisk gugo Gugo er en utrolig oppdagelse innen hårpleie. I generasjoner har den polynesiske urbefolkningen brukt gugo som en naturlig sjampoingrediens for å skånsomt friske opp og rengjøre håret. Gugobarkekstrakt inngår i Tamanu Cream Shampoo og gir en overflod av skum som løfter bort forurensninger uten å fjerne viktige oljer og næringsstoffer fra håret.

Healing Moisture serien inneholder en blanding av sjeldne og eksotiske fuktighetsgivende planter fra Polynesia. Ved hjelp av sine avanserte og styrkende ingredienser bygger disse plantene opp fuktighetsnivået i tørt hår. Keratin Healing System™ med Nano-teknologi trenger dypt inn i hårets indre og kapsler inn fuktigheten. Resultatet blir et utrolig mykt hår med fornyet glans.

Keratin Healing System

Dyptgående fukt som ikke tynger. Med avansert teknikk bruker Lanzas legendariske Keratin Healing System Nano Science (102) som gjør at finfordelte fuktighetsgivende ingredienser kan trenge dypt inn i håret og gir rask og fullstendig hydrering. Disse små fuktighetsgivende partiklene trenger dypt inn i håret i stedet for å legge seg på overflaten og tynge. Resultatet er hår som er utrolig mykt og glatt, og med enorm fylde, selv i de aller fineste hår. Kapsler inn mykhet og glans. Etter hydreringen gjenopprettes håret slik at den livgivende fukten raskt kapsles inn og avdunsting forhindres. Det gjør at håret holder seg mykt, smidig og silkeglatt enda lenger. Lanzas egne legeprosess gjør også at fargepigmentet holder seg lenger i hårets indre lag, noe som resulterer i en hårfarge som varer lenger.

Hår som ikke er helt leget er porøst. Det gjør at fukt kan trenge ut, hvilket resulterer i tørrere hår. Keratin Healing System kapsler inn fukten, og gjør dermed at håret opprettholder fukten opptil 2 ganger så lenge.

  • Kategori:Shampoo
  • Artikelnummer:
    1177-343-0750

Er også tilgjengelig i en pakke

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019