Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Lashfood Browfood 24H Tri-Feather Brow Pen Charcoal

5 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Endelig lanseres en komplett, naturlig serie for deg som vil sette brynene dine i fokus. Med Browfoods unike produktlinje kan du pleie og forme dine bryn på en helt ny måte for en naturlig look.

24H Tri-Feather Brow Pen kommer til å bli din beste venn i jakten etter perfekte øyenbryn! Endelig kan du gjenskape de brynene du en gang hadde eller få de brynene som du alltid har ønsket deg. Beriket med et unikt Nano-Peptid-kompleks gir Tri-Feather Brow Pen både næring og vekst til brynene dine, samtidig som du får en naturlig farge og form. Med pennens unike 3-delte spiss skaper man med små streker effekten av perfekte hårstrå og en 3D-effekt av fyldige bryn. Den flotte fargen holder i opptil 24 timer uten å blekne eller gnis utover. Finnes i 4 naturlige nyanser: Dark Blonde, Taupe, Dark Brunette og Charcoal.

OBS: 24H Tri-Feather Brow Pen skal brukes på ren og tørr hud, før foundation eller annen sminke. Hvis dette ikke følges vil den underliggende sminken/kremen legge seg som en hinne på pennens 3 tipper og forhindre selve produktet fra å komme ut. Dette resulterer i at porene i pennen tettes, som betyr at produktet ikke kommer ut og vil miste sin funksjon. Det er også viktig at pennen behandles med en lett hånd når den påføres. Du kan sammenligne det med en finspisset markørpenn som er sensitiv. Er du vant til å bruke kohl-penner, er det lett å presse for hardt og ødelegge den.

  • Kategori:Øyenbryn
  • Artikelnummer:
    1810-108-0004
LashFood

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
484,-

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
463,-

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

2.2

Basert på 5 karakterer
3
0
0
2
0

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2018