Leaders

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Leaders
Insolution / Skin-Food
Coconut Bio Mask With Orange 30 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
95,-

Velg størrelse

30 ml30 ml30 ml30 ml

Denne oppfriskende masken med appelsinekstrakt bidrar til glatt og myk hud ved å rengjøre og trekke sammen porene. Appelsinekstrakt inneholder C-vitamin som fremmer kollagenproduksjonen samt jevner ut hudtonen, og AHA-syre som har en peelingeffekt og hjelper til med å fjerne døde hudceller og tilføre glød.

Superfoodmaskene er laget av antiallergen kokos bio-cellulosegel (biofermentert kokosjuice) som sitter perfekt på plass, er føyelig, myk og fuktighetsgivende.

Anbefales mot: ujevn hudtone, blek, trøtt hud, akne.

Bruk: Ta masken ut av forpakningen og brett den forsiktig ut. Påfør gjerne litt serum fra pakken på rengjort ansikt. Ta av den beskyttende filmen fra ene siden av masken og påfør på ansiktet før du deretter tar av den andre beskyttelsesfilmen. Tilpass masken til ansiktets konturer og koble av i 10-20 min. Fjern masken og klapp lett inn resten av serumet med fingertuppene. Vent en stund før etterfølgende hudpleierutine. Bruk gjerne serumet som er igjen i forpakningen på hals og dekolletasje.

30ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020