Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 5 karakterer
0
0
0
0
5
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

L'Occitane
Almod
Almond Supple Skin Oil 100 ml

5 Vurderinger
369,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Formulert med mer enn 50% mandelolje, bidrar denne lette, fine kroppsoljen effektivt med å få huden til å føles fastere og glattere. Takket være en kombinasjon av mandelolje og camelinaolje, rik på omega-fettsyrer 3 og 6, føles huden fastere og smidigere og mer næret. Et silisiumedrivat etterlater huden fastere og strammere. Kroppsoljen påføres med et spray, smelter raskt inn i huden, og etterlater en lett og delikat duft av mandler samtidig som huden føles silkemyk og behaglig.

Disse mandlene, som vokser beskyttet i et nydelig mykt og grønt fløyelskall, er kjent for sin evne til å mykgjøre og glatte huden. L'Occitane er forpliktet til å kjøpe mandler fra produsenter i Sør-Frankrike, slik at mandeltreet, som lenge har vært glemt i regionen, nok en gang blir et kjent element i det provençalske landskapet.

100ml

Vanligvis kjøpt sammen

479,-
997,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter