1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 14 karakterer
1
2
3
4
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Favoritt

  Over flere år har jeg testet ut forskjellige merker men jeg vender alltid tilbake til denne! Lukter himmelsk, gjør håret glatt og mykt uten å tynge. Holder bleket hår sunt og friskt.
  4 liker
 • for 2 mnd siden

  👍

  Jeg kjøpte føtst den mindre rrelse på denne flasken for å teste ut om jeg likte det. Lukter veldig godt og gjør håret veldig mykt og luftig. Håret mitt har vært slitt da jeg har farget det mye over lang tid, siste pret har jeg latt det hvile mye og ukentlig kuret masse. Merker stor forskjell på håret etter jeg begynte å bruke denneshampoo&balsamen t over en liten periode. Føler allerede håret mitt har mye mere næring og er friskere
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Merker forskjell etter en uke med bruk

  Veldig fornøyd med dette settet. Jeg har veldig brusete hår, og med bruk av denne shampooen og balsamen følte jeg at at håret ble "roligere" og finere iløpet av en uke med bruk (har nå brukt den i 3-4 uker ish). Føler også at håret har blitt friskere og sunnere. Den lukter godt ved bruk, men lukten forsvinner fort. Noe som også drar litt ned, er at jeg føler man må vaske håret oftere pga. det blir fortere "fett" enn ved bruk av andre merker/typer jeg pleier å bruke. Men alt i alt, et godt kjøp (på tilbud vel og merke) ;-)
  2 liker

Loréal Professionnel
Inforcer
Inforcer Duo

14 Vurderinger
415,-Anb. pris 1.179,-60
Fri frakt, kan sendes omgående

PROFESJONELL FORMEL, beriket med vitamin B6 og Biotin, for umiddelbar* anti-breakage effekt. Håret føles umiddelbart mer motstandskraftig, sterkere, lettere å gre og perfekt fuktighetsrikt. Fiberet beskyttes* dag etter dag.

Skyll umiddelbart ved kontakt med øynene. Série Expert jobber for mindre påvirkning på miljøet ved å minske mengden plast i denne flasken med 31% mindre plast g/ml, som tilsvarer 15,5 tonn per år.

*Instrumentell test sjampo + balsam. **Basert på produserte kvantiteter i 2015.

Pakken inneholder:

 • Loreal Professionnel Inforcer Shampoo 980 ml
 • Loreal Professionnel Inforcer Conditioner 1000 ml
 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1186-933-1980

Vanligvis kjøpt sammen

570,-
681,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter