2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 15 karakterer
0
0
0
3
12
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

MAC Cosmetics
Matte Lipstick Heroine

15 Vurderinger
195,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

De matte leppestiftene fra MAC Cosmetics gir intens farge og struktur til leppene med en fin, matt finish. Leppestiftene har en pigmentrik tekstur, og fargen holder lenge uten å sprekke opp eller tørke inn, noe som ellers ofte kan være et problem med leppestift med en matt finish. MAC Cosmetics har matte leppestifter i en mengde ulike farger, og du finner garantert en variant som passer alle hudfarger - til både hverdags og fest.

MAC Cosmetics' matte leppestifter fås i mer enn 50 forskjellige farger, og til hver av disse nyansene er det utviklet en matchende leppepenn, slik at du kan definere og legge en mer nøyaktig leppesminke.

Produktspesifikasjoner:

  • Klassiske, pigmentrike nyanser
  • Er svært holdbar, fargen sitter lenge på leppene
  • Smitter ikke utover
  • Ikke klebrig

Bruk: Påfør din matte leppestift på leppene. Du kan bruke leppestiften rett på leppene, eller bruke pensel 316 fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat. Få en skarp leppekant ved å bruke en Lipliner og Lipgloss fra MAC Cosmetics før du påfører din matte leppestift. Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics under leppestiften for å få den til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene samt for å få en mer intens farge.

Vanligvis kjøpt sammen

884,-
1.349,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019