2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 29 karakterer
0
0
3
12
14
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 18 mnd siden

  Best

  Dette er min absolutt favoritt concealer! Den dekker så bra, holder lenge, ser ikke kakete ut osv! Eneste negative er vel at man må skynde seg med å fordele den i ansiktet fordi den tørker fort, men da går sminkningen iaf mye raskere ;) jeg bruker den ikke så mye på sommeren nå siden den dekker så mye og jeg foretrekker en litt mer lett en nå! Men ja, dette er min go to concealer!
  4 liker

MAC Cosmetics
Pro Longwear Concealer Nc20

29 Vurderinger
209,-

Velg nyanse

Pro Longwear Concealer fra MAC Cosmetics er en bestselger, som gjør det raskt og enkelt å dekke urenheter, pigmentflekker og røde flekker, så du får et flott resultat på din makeup. Den lyse flytende concealeren reduserer porer og lysner forskjellige områder i ansiktet, og den kan derfor brukes til å dekke urenheter, mørke finger og små fine linjer.Pro Longwear Concealer har en effektiv dekkevne til tross for den flytende og lette konsistensen, men er samtidig vannfast, slik at du sikkert kan bevege deg ut i regnet uten at makeupen renner. Pro Longwear Concealer fra MAC Cosmetics er parfymefri og testet av øyeleger, og den passer til alle hudtyper.Produktspesifikasjoner:- Gjør akne, porer og røde flekker mindre synlig- Holder i opptil 24 timer- Vannfast - Parfymefri- Dermatologisk testet- Oftalmologisk testet - Passer til alle hudtyper og er spesielt godt egnet til fet hudBruk:- Påfør Pro Longwear Concealer med en bøste, f.eks. 242 eller 217 fra MAC Cosmetics, for et jevnt resultat. - Fordel den flytende concealeren i sirkulære bevegelser for et mykere, mer naturlig og jevnt resultat.- Bruk din Pro Longwear concealer sammen med MAC Cosmetics Studio Fix Powder for et komplett og mer holdbart resultat.
 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  2338-254-0002

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020