3 Quick & Easy Hairstyles

Her viser vi tre frisyrer som er raske og enkle å sette sammen; perfekt for skolestart eller når du er tilbake på jobb etter ferien!

20 aug, 2019
2 liker
Look 1

Start med å preparere håret med en varmebeskyttende og volumgivende spray som gir fylde, glans og volum til håret. Tupér deretter hodebunnen for enda mer volum og tekstur.


Krøll hele håret med en krølltang. Dette er ikke et must om du har dårlig tid på morgenen, men det gjør at håret er enklere å jobbe med når du skal sette det opp.


Gre gjennom krøllene og spray lett med en tørrsjampo for ekstra tekstur. Sett opp overhåret i en knute, la et parti av underhåret være igjen.


Flett til slutt partiet av underhåret. Fletten surrer du rundt knuten på hodet og fester med en hårnål.Ferdig!

Look 2


Samle overhåret i et hårstrikk. Ta deretter partier av underhåret, tvinn dem, og fest deretter i hårstrikket. Fortsett til du er fornøyd med formen.Slik ble resultatet på vår modell.

Look 3


Her har vi utgått fra Look 2, og laget en ny variant av den frisyren ved å surre opp resten av underhåret og samle det i en knute i nakken.


Fest knuten med et hårstrikk og fikser frisyren med en lett hårspray som gir naturlig hold og glans.

Ferdig!
20 aug, 2019

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020