Bronzed Beach Club Makeup Tutorial

Endelig er høysommeren her - og med den forhåpentligvis litt velfortjent ferie. Her viser vi en solkysset sminkelook som er perfekt for late ettermiddager på beach cluben, under svaiende palmeblader og med tropisk musikk i bakgrunnen. Når dagen går over i kveld drømmer vi om bronseskygger, skimrende kinnben og glossy lepper, og å danse inn i sommernatten med sminke som holder til solen står opp!

09 jul, 2019
7 liker


For maksimal holdbarhet og sminke som holder hele natten er det viktig å velge en base som er både sweat proof og water proof, samt gir en lett og fresh dekning. Teint Idole Ultra Wear fra Lancôme gjør akkurat det, og undertegnede kan bekrefte at denne foundationen er uslåelig når det kommer til holdbarhet (og er en personlig favoritt). Den har også SPF 19, bra ikke sant?!

Skjul mørke ringer og dekk over ujevnheter med en concealer. Teint Idole Ultra Wear Camouflage har høy dekning og lang holdbarhet samt en vektløs formel. Følg opp med et transparent pudder for en matt finish.

Tid for solpudder! Les Sahariennes Bronzing Fire fra Yves Saint Laurent gir en naturlig, solkysset glød. Det ultralette, matte pudderet smelter inn i huden uten å tynge ned eller etterlate skjolder og forhøyer hudens egen glød med en myk, matt finish. For ikke å SNAKKE om den glamorøse gullhylsen. Her snakker vi luksus! Stryk solpudderet der solen naturlig treffer, dvs. over pannen, tinningene, kinn og hals.

En korallfarget rouge med skimmer går fint sammen med solkysset hud. Blush Couture fra Yves Saint Laurent gir kinnene dine en silkemyk og naturlig glød. Stryk over kinnets eple.

Ingen feriesminke uten highlight! Touche Éclat Shimmer Stick er en highlighter med utrolig glans i en lett, kremet tekstur, som kan brukes på kinnben, brynsben, neserygg og dekolletasje. For ekstra glød, følg opp med en highlighter i pudderform.

For subtilt markerte øyne - sats på en myk skyggelegging i ulike nyanser av bronse og terracotta. Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs Terre de Sienne er en øyenskyggepalett med 5 herlige nyanser i en formel som er lett å jobbe med.

Start med å legge den nest lyseste nyansen over hele øyelokket. Påfør deretter den mørkeste nyansen i øyets ytterkant og jobb inn fargen til midten av øyelokket. Legg deretter den skimrende midtnyansen over hele øyelokket. Legg den mørkeste øyenskyggen langs nedre vipperad under øyet.

Påfør deretter to lag mascara på de øvre og nedre vippene. Lash Queen Feline fra Helena Rubinstein er en vannfast mascara med ultrasvarte pigmenter som gir deg et forførerisk blikk. For deg som vil ha ekstrem volum og lengde!


Leppestiften Mademoiselle Shine fra Lancôme er semitransparent i fargen og har en strålende glansfull finish, med en unik pleiende formel og myk tekstur. Formelen SMELTER på leppene når du påfører den. Perfekt nyanse til en bronsefarget øyenskygge!


Fikser sminken ved hjelp av Fix It Forget It Setting Spray fra Lancôme. Det er den første sminkefikserende sprayen beriket med ingredienser som motvirker forurensninger, og er utviklet for å holde sminken fresh og på plass i 24 timer.

Avslutt med å spraye Eau Solaire SPF50 Mist fra Biotherm over ansikt og dekolletasje. Denne sprayen kalles også for “hudpleie i håndvesken” fordi den er lett å ta med seg og rask å påføre. Den er vannresistent og har en transparent, vannaktig formel som kjøler ned uten å føles fet mot huden. Formelen er også beriket med Life Plankton og E-vitamin og gir en unik, fresh og solkysset glød.

Perfekt å påføre over sminke, for deg som vil ha en SPF som ikke tetter igjen eller må smøres inn!

Ferdig!

09 jul, 2019
Linn Ulvklo

Gi din mening om artikkelen

7 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter