Party Skincare Recovery Routine

Etter en tid med eksamensfester, bryllup, sankthansfeiring og den ene festligheten etter den andre er det lett at huden føles uttørket, blek og trenger ekstra fukt. Se våre beste tips for hvordan du beroliger huden og gjenoppretter gløden dagen etter en partykveld!

25 jun, 2019
2 liker


Vi vil jo starte med å få bort ALLE urenheter, og den enkleste måten å gjøre dette på er med en såkalt “Balm to oil”. Det er en myk balm som du påfører på huden og får alle sminkerester og smuss til å SMELTE bort med ett strøk. Utrolig effektivt og skånsomt.
Deretter er det tid for et eksfolierende ansiktsvann. Få ting får huden til å føles så ren og myk som etter at du har strøket en bomullspad med ansiktsvann (også kalt toner) over ansiktet og kjent hvordan forurensningspartikler forsvinner umiddelbart.
Hva med en mild eksfolierende ansiktsskrubb med sukkerkorn og rosevann? Rose Sugar Scrub gir deg myk og jevn hud som føles behagelig og rengjort.

Slik gjør du:

Fordel en liten mengde sukkerskrubb på ren, fuktet hud.

  1. Masser forsiktig i 1 minutt. Den lett varmende masken er beriket med sukkerkorn av naturlig opprinnelse som smelter umiddelbart på huden, for mild eksfoliering.
  2. Skyll godt med lunkent vann.
Hva er vel en herlig hudpleierutine uten en sheet mask? Life Plankton Essence Sheet Mask er en næringsrik engangsmaske som beroliger og fukter huden og gir den fornyet glød, uansett alder og hudtype. Masken er laget av økologisk bomull og gjennomfuktet med Life Plankton Essence. La masken sitte i 8 minutter og masser deretter inn overflødig serum.

Følg opp med Life Plankton Essence. Dette fjærlette og hurtigabsorberende serumet har en beroligende og oppfriskende effekt på huden. Det gir en USLÅELIG glow, og huden føles myk og smidig.
Øyeområdet trenger også litt kjærlighet, og det bøter dette avanserte øyeserumet på. Hva sier du til en roterende og masserende perleapplikator? Som en spa-rutine alene ifølge oss! Génifique Yeux Light-Pearl er et opplysende øyeserum spesielt utviklet for å motvirke poser under øynene.
Sist men ikke minst vil vi låse inn all denne glødgivende fukten så ingrediensene kan gå inn i huden og jobbe på dypet. Det gjør vi ved å påføre en beroligende og intensivt fuktighetsgivende ansiktskrem. Lancôme Hydra Zen Moisturizing Cream inneholder roseekstrakt og hyaluronsyre, og er spesielt tilpasset for normal og sensitiv hud.
Gjennomfører du denne hudpleierutinen dagen etter en utekveld kan vi GARANTERE at du får tilbake gløden og spensten i huden lynraskt! Kombiner selvfølgelig med å drikke mye vann for å gjenopprette fuktbalansen innenfra.

25 jun, 2019

Gi din mening om artikkelen

2 liker

Vurderinger & anmeldelser

Skriv en kommentar
Legg til bilder

Bli den første til å omtale denne artikkel

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter