130 Kundebilder
Manic Panic

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 248 karakterer
38
22
28
62
98
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 22 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg farger ettervekst med Manic Panic Flash Lightning 30 + Plum Passion ca. hver 2-3 mnd, og bruker Viral Purple Colorwash for å holde fargen i live i resten av håret. Fargen har ikke falmet enda. Håret må definitivt blekes før man farger det! Først når det er blondt nok ender man opp med en fargesterk og fin farge. Superfornøyd!
  6 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 8 mnd siden

  Svak farge

  Ultra Voilet er ikke veldig sterk i fargen slik jeg ønsket, men skal prøve flere lilla farger fra Manic Panic :)

  Lyko har super service og rask frakt!
  2 liker
  • for 5 mnd siden
   Ultra violet synes jeg var veldig sterk i fargen! Ble helt blått på mitt hår og sitter fortsatt på måned to nå.
   Liker
 • Manic Panic Midnight Blue

  Midnight blue er hårfargen til Manic Panic som varer desidert lengst. Veldig fin dyp blåfarge som fader veldig fint og jevnt så lenge håret er bleket så hvitt/lyst som muig først (så det ikke fader grønt pga gule undertoner i håret med mindre du ønsker det). Ikke farg på ubleket hår. Midnight Blue er også den fargen som dekker best over andre utvaskede farger hvis noen lurte, (også rød MP farger). Den er veldig pigmentert og helt klart favoritten. Ellers kan jeg sterkt anbefale Enchanted Forest og Ultra Violet, spesielt til de med kalde undertoner i huden. Farget håret nylig gult/grønt med Green envy/Sunshine, men fant ut at ikke det passet meg like godt, så farget over med midnight blue igjen etter ett par uker og fikk en nydelig dyp grønn/blå turkis farge som lignet veldig på Enchanted Forest. Har også farget over Infra Red med Midnight Blue, og det ble blått med ett svakt lilla skjær som også var veldig fint.

  Husk å bruke fargebeskyttende shampoo/balsam og skyld håret i så lunkent/kaldt vann som du klarer for at fargen sitter i ekstra lenge:) Det er også en fordel og følge fargehjulet. F.eks starter du med gult hår, farg så håret grønt, så blått, så lilla, så rødt/rosa så orange eller gå motsatt vei for å unngå potensiell fargekrasj. Havner alle primærfargene i håret ditt på en gang/over hverandre kan det fort ende opp med å bli brunt eller skjoldete når det vaskes ut.
  2 liker
 • Mørkt hår

  Funker det på svart eller brunt hår?
  Liker
  • i går 22:55
   Nei. Det MÅ blekes lyst først da det er en semi-permanent hårfarge.
   Liker
 • for 1 uke siden

  Ny vask/fliser

  Elsker fargen! Ble perfekt til mitt hår! Vaskes dessverre fort ut, og er umulig å få av fliser og når håret selv er tørket så kommer det avogtil hår i kammen som er løsnet og da faller på gulv og vask som igjen da blir farget om det er fuktig/vått, så det er ett stort minus, for å si det sånn - jeg er glad vi skal pusse opp badet fra før! Og jeg har vært super forsiktig... Men for at fargen ble så perfekt må jeg bli kreativ for må ha det igjen haha!
  4 liker
 • for 2 uker siden

  Manic panic Hot hot pink

  Når kommer manic panic hot hot pink inn igjen?😅
  Liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 2 uker siden
   Hei Cecilie✨ Det er bestilt opp hos leverandøren, men litt uklart når vi får påfyll igjen. Jeg vil tippe om et par ukers tid:) Trykk gjerne på overvåke, så får du beskjed straks den er tilbake igjen. Ha en fin dag!🌞
   Liker
 • for 2 uker siden

  Masse fonøyd!

  Blandet Siren song med mermaid og fikk en nydelig blå. ❤️ Det er skikkelig vanskelig å få det ut av håret uten å bleke. Så enn så lenge har jeg bare fylt på med andre sterkere farger på. 😂
  6 liker

Manic Panic
Classic Electric Banana

248 Vurderinger
165,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien. Inkl. anvisninger på engelsk.

Anvisninger:

1. Avblekning (vi anbefaler Manic Panic Hair Bleach. Følg anvisningene på pakken). Anvender du en annen avblekning, burde du IKKE bruke etterbehandlingsmiddel/balsam deretter.

2. Skyll håret med rent vann.

3. Tilføy hårfargen. Bruk en kam eller en spesiell hårfargebørste for å fordele fargen jevnt. Massér fargen inn i håret med fingrene. La virke i 15-60 minutter.

4. Skyll forsiktig håret inntil vannet blir klart. Avslutt med kaldt vann og balsam.

Generell informasjon om hårfargene:

Når det gjelder kvalitet, farge osv. husk at sluttresultatet alltid avhenger av hvordan ditt hår så ut før fargingen.

For å være sikker på at håret får fargen du ønsker, anbefaler vi alltid å teste produktet på en liten hårstripe først!

Våre hårfarger er ikke særlig allergifremkallende, men hvis du er i tvil om hvorvidt du kan tåle et produkt, kan du påføre litt på huden (dette vil etterlate et fargemerke, så tenk over hvor du gjør det). Deretter venter du et par dager og ser om du får en reaksjon. Hvis du får det, kan du være overfølsom overfor produktet og burde ikke farge håret.

For å få et intenst resultat som ligner våre tester, må du alltid avbleke ditt hår først. Lyse nyanser som hvit eller pastellfarget vil kun virke på bleket hår.

Våre hvite farger er faktisk en meget lys nyanse av lilla, som eliminerer gule nyanser i håret, så du burde ikke skremmes, hvis det ser lyst lilla ut etter bruk. Dette vil nøytralisere seg etter første vasken.

Fargen kommer til å ligne våre tester best hvis håret allerede er så lyst som mulig. Ingen av våre fargestoffer er skadelige for håret, og de inneholder ikke ammoniakk. Forskjellige pigmenter vil være ulikt vanskelig å avbleke/vaske ut.

Hvis du farger meget blondt hår i en rød nyanse, vil den ikke vaskes ut før etter 6 til 8 uker. Med andre ord er røde pigmenter meget vanskelige å vaske ut raskt. Blå pigmenter vaskes vanligvis ut av håret ganske fort.

Våre fargetester er alle laget på syntetisk hår, og kan derfor se annerledes ut enn når de anvendes på ekte hår ... forskjellige dataskjermer viser også farger forskjellig.

Mange røde nyanser kan vise seg ganske forskjellig på forskjellige hårtyper, avhengig av hvor lang tid produktet er i håret osv.

Husk at våre fargestoffer lett farger hud, tøy, håndklær og badstuer, så beskytt ALT du ikke ønsker farget (herunder din hud)! Dette gjelder også når håret er vått, selv om det ikke er nyfarget!

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feilfarginger eller skadet tøy eller objekter i ditt hjem. Da alt hår er forskjellig, kan vi ikke garantere resultatene, så glem ikke teststripen.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter