80 Kundebilder
Manic Panic

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 176 karakterer
31
16
20
36
73
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 14 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg farger ettervekst med Manic Panic Flash Lightning 30 + Plum Passion ca. hver 2-3 mnd, og bruker Viral Purple Colorwash for å holde fargen i live i resten av håret. Fargen har ikke falmet enda. Håret må definitivt blekes før man farger det! Først når det er blondt nok ender man opp med en fargesterk og fin farge. Superfornøyd!
  4 liker
 • for 2 dager siden

  Rareste Manic Panic noen sinne

  Fantastisk service fra Lyko, ingenting og klage på der.

  Jeg har brukt Manic Panic før, men denne var bare kjempe rar, alle bildene på fargen viser en fantastisk rosa farge, men i nybleiket hår er den som en utvasket vannmelon farge... Den ser helt grusom ut, og har små sorte dotter i den? Som bitte små frø? Har aldri opplevd dette før...
  1 liker
  • Lyko Kundeservice
   i går 14:33
   Hei Anne Mari! Så merkelig! Om du tenker at det er noe galt med produktet, må du gjerne registrere en reklamasjon på dette! Det gjør du inne på Mine sider > Orderhistorik, og velg den aktuelle orderen det gjelder:)
   Liker
 • for 3 uker siden

  Fader fort

  Utrolig fin farge, men er nesten helt forsvunnet innen to uker.
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Hårfarge

  Hei, jeg har ett spørsmål angående deres hårfarge?

  Jeg er en jente med meget tykt og mye hår, vanligvis når jeg farger håret mitt så blir det brukt oppe imot 3-4 bokser, må jeg da kjøpe 3-4 bokser av produktet deres også for å dekke hele håret?

  Takk for att du leste :)
  1 liker
  • Frisør på Lyko
   for 1 mnd siden
   Hei Ida! Vanskelig å si nøyaktig, men du trenger sannsynligvis 2-3 bokser.
   1 liker
 • for 1 mnd siden

  ?

  Vennina mi har svart hår og vil gjerne farget håret sitt blått, i sånn koral blå farge. Funker det med den fargen?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 1 mnd siden
   Hei!:) Om man har svart hår, så kommer det mest sannsynlig bare til å vises som et blåskjær i lyset, men mer enn det vil antakelig ikke synes. Disse fargene funker best om man har bleket håret.
   Liker
 • Blue Steel

  Blue Steel hadde ingen effekt på mitt bleket hår. Håret må være bleket til level 10 (platinium blond) for at fargen skal syntes.
  3 liker

Manic Panic
Classic Red Passion

176 Vurderinger
139,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien. Inkl. anvisninger på engelsk.

Anvisninger:

1. Avblekning (vi anbefaler Manic Panic Hair Bleach. Følg anvisningene på pakken). Anvender du en annen avblekning, burde du IKKE bruke etterbehandlingsmiddel/balsam deretter.

2. Skyll håret med rent vann.

3. Tilføy hårfargen. Bruk en kam eller en spesiell hårfargebørste for å fordele fargen jevnt. Massér fargen inn i håret med fingrene. La virke i 15-60 minutter.

4. Skyll forsiktig håret inntil vannet blir klart. Avslutt med kaldt vann og balsam.

Generell informasjon om hårfargene:

Når det gjelder kvalitet, farge osv. husk at sluttresultatet alltid avhenger av hvordan ditt hår så ut før fargingen.

For å være sikker på at håret får fargen du ønsker, anbefaler vi alltid å teste produktet på en liten hårstripe først!

Våre hårfarger er ikke særlig allergifremkallende, men hvis du er i tvil om hvorvidt du kan tåle et produkt, kan du påføre litt på huden (dette vil etterlate et fargemerke, så tenk over hvor du gjør det). Deretter venter du et par dager og ser om du får en reaksjon. Hvis du får det, kan du være overfølsom overfor produktet og burde ikke farge håret.

For å få et intenst resultat som ligner våre tester, må du alltid avbleke ditt hår først. Lyse nyanser som hvit eller pastellfarget vil kun virke på bleket hår.

Våre hvite farger er faktisk en meget lys nyanse av lilla, som eliminerer gule nyanser i håret, så du burde ikke skremmes, hvis det ser lyst lilla ut etter bruk. Dette vil nøytralisere seg etter første vasken.

Fargen kommer til å ligne våre tester best hvis håret allerede er så lyst som mulig. Ingen av våre fargestoffer er skadelige for håret, og de inneholder ikke ammoniakk. Forskjellige pigmenter vil være ulikt vanskelig å avbleke/vaske ut.

Hvis du farger meget blondt hår i en rød nyanse, vil den ikke vaskes ut før etter 6 til 8 uker. Med andre ord er røde pigmenter meget vanskelige å vaske ut raskt. Blå pigmenter vaskes vanligvis ut av håret ganske fort.

Våre fargetester er alle laget på syntetisk hår, og kan derfor se annerledes ut enn når de anvendes på ekte hår ... forskjellige dataskjermer viser også farger forskjellig.

Mange røde nyanser kan vise seg ganske forskjellig på forskjellige hårtyper, avhengig av hvor lang tid produktet er i håret osv.

Husk at våre fargestoffer lett farger hud, tøy, håndklær og badstuer, så beskytt ALT du ikke ønsker farget (herunder din hud)! Dette gjelder også når håret er vått, selv om det ikke er nyfarget!

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feilfarginger eller skadet tøy eller objekter i ditt hjem. Da alt hår er forskjellig, kan vi ikke garantere resultatene, så glem ikke teststripen.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019