Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Manic Panic Classic Sunshine

79 Vurderinger
145,-

Velg nyanse

Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien. Inkl. anvisninger på engelsk.


Anvisninger:
1. Avblekning (vi anbefaler Manic Panic Hair Bleach. Følg anvisningene på pakken). Anvender du en annen avbklekning, burde du IKKE bruke etterbehandlingsmiddel/balsam deretter.
2. Skyll håret med rent vann.
3. Tilføy hårfargen. Bruk en kam eller en spesiell hårfargebørste for å fordele fargen jevnt. Massér fargen inn i håret med fingrene. La virke i 15-60 minutter.
4. Skyll forsiktigt håret inntil vannet blir klart. Avslutt med kald vann og balsam.

Sjenerelle informasjoner om hårfargene:
Når det gjelder kvalitet, farge osv. husk at sluttresultatet allitd avhenger av hvordan ditt hår så ut før fargningen.
For å være sikker på, at håret får fargen du ønsker, anbefaler vi alltid å teste produktet på en lille hårstripe først!
Våre hårfarger er ikke særlig allergifremkallende, men hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan tåle et produkt, kan du påføre litt på din hud (dette vil efterlate et fargemerke, så tenk over hvor du gør det). Deretter venter du et par dager og ser om du får en reaktion. Hvis du får den, kan du være overfølsom overfor produktet og burde ikke farge ditt hår.
For å få et intenst resultat som ligner våre tester, må du alltid avbleke ditt hår først. Lyse nuanser som hvit eller pastellfarget vil kun virke på afbleket hår.
Våre hvite farver er faktisk en meget lys nuanse av lilla, som eliminerer gule nuanser i håret, så du burde ikke skremmes, hvis det ser lyst lilla ut etter bruk. Dette vil nøytralisere seg etter første vasken.
Fargen kommer til å ligne våre tester best, hvis ditt hår allerede er så lyst som muligt. Ingen af våre fargestoffer er skadelige for håret, og de inneholder ikke ammoniak. Forskellige pigmenter vil være forskelligt vanskelig at avbleke/vaske ut.
Hvis du farger meget blondt hår i en rød nuance, vil fargen ikke vaskes ut før etter 6 til 8 uker. Med andre ord er røde pigmenter meget vanskelige å vaske ut hurtig. Blå pigmenter vanligvis vaskes ut av håret ganske fort.
Våre fargetester er alle laget på syntetisk hår, og kan derfor se anderledes ut, enn når de anvendes på ekte hår ... forskellige dataskjermer viser også farger forskellig.
Mange røde nuanser kan vise seg ganske forskellig på forskellige hårtyper, avhengig av hvor lang tid produktet er i håret osv.
Husk at våre fargestoffer lett farger hud, tøy, håndklær og badestuer, så beskytt ALT du ikke ønsker farget (herunder din hud)! Dette gjelder også når dit hår er vått, selvom det ikke er friskfarget!
Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feilfarginger eller beskadete tøy eller objekter i ditt hjem. Da alt hår er forskellig, kan vi ikke garantere resultatene, så glem ikke teststripen.

Ingredienser: Aqua (Water, Eau, Agua), Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, DMDM hydantoin, Formic acid (Acide formique, Ácido fórmico)

118ml

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder
  • Virker IKKE som står på BESKRIVELSEN !! :(

    Mens jeg så på konsistensen til denne "farge" (ja, når vi tar på flaska, ser vi BARE at den er noe slags LAKS farge, og dette er ALT!! Fargen som du ser på flaska kommer IKKE inn til håret!!), føltes det veldig som en hår KUR. Og jeg var RETT: når håret begynte å få denne KREM (rett og slett sånt!!), håret ble MYK. Men BARE myk, for at FARGE? INGENTING!! Håret var JOMFRU og selv om det, INGENTING skjedde!! Etter mer enn 1 time, fikk jeg INGEN farge på håret!! Så synd, for at jeg virkelig hadde noe TRO på dette produktet!!
    liker
    for å skrive en kommentar
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018