74 Kundebilder
Manic Panic

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 159 karakterer
26
13
17
35
68
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 12 mnd siden

  Veldig fornøyd!

  Jeg farger ettervekst med Manic Panic Flash Lightning 30 + Plum Passion ca. hver 2-3 mnd, og bruker Viral Purple Colorwash for å holde fargen i live i resten av håret. Fargen har ikke falmet enda. Håret må definitivt blekes før man farger det! Først når det er blondt nok ender man opp med en fargesterk og fin farge. Superfornøyd!
  4 liker
 • Blue Steel

  Blue Steel hadde ingen effekt på mitt bleket hår. Håret må være bleket til level 10 (platinium blond) for at fargen skal syntes.
  3 liker
 • Flott farge, falmer fort, farger av

  Flott farget men var omtrent ut av håret etter tre vask. Farget av på putetrekk, sofa og klær før første vask etter første farging.
  1 liker
 • Virker IKKE som står på BESKRIVELSEN !! :(

  Mens jeg så på konsistensen til denne "farge" (ja, når vi tar på flaska, ser vi BARE at den er noe slags LAKS farge, og dette er ALT!! Fargen som du ser på flaska kommer IKKE inn til håret!!), føltes det veldig som en hår KUR. Og jeg var RETT: når håret begynte å få denne KREM (rett og slett sånt!!), håret ble MYK. Men BARE myk, for at FARGE? INGENTING!! Håret var JOMFRU og selv om det, INGENTING skjedde!! Etter mer enn 1 time, fikk jeg INGEN farge på håret!! Så synd, for at jeg virkelig hadde noe TRO på dette produktet!!
  Liker
  • for 4 mnd siden
   Helt riktig, flamingo fargen ER lakserosa + disse farger egner seg best for bleket hår da bleket hår suger til seg fargen bedre , samt fargen må settes på lysest mulig lerret. (Tenk det som fargeblyanter.. du får jo ikke mye ut av grønn på brun bakgrunn)

   Utover det må jeg si det var ikke helt enkelt å lese anmeldelsen din, jeg forsto bare deler av hva du mener.
   Om jeg forsto deg rett så ble håret mykt etter fargen, sant? Det er helt riktig det, MP har naturlige ingredienser og INGEN farlig kjemikalier, det er heller sunt for håret enn noe annet.

   Blek det og prøv igjen. Fargen er fin den:-)
   Liker

Manic Panic
Classic Venus Envy

159 Vurderinger
111,20Anb. pris 139,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser

Semi-permanent hårfarge, ikke testet på dyr. Vegan-vennlige ingredienser. Fargen avtar etter hver vask. Amplified-serien holder 30% lengre enn Classic-serien. Inkl. anvisninger på engelsk.

Anvisninger:

1. Avblekning (vi anbefaler Manic Panic Hair Bleach. Følg anvisningene på pakken). Anvender du en annen avblekning, burde du IKKE bruke etterbehandlingsmiddel/balsam deretter.

2. Skyll håret med rent vann.

3. Tilføy hårfargen. Bruk en kam eller en spesiell hårfargebørste for å fordele fargen jevnt. Massér fargen inn i håret med fingrene. La virke i 15-60 minutter.

4. Skyll forsiktig håret inntil vannet blir klart. Avslutt med kaldt vann og balsam.

Generell informasjon om hårfargene:

Når det gjelder kvalitet, farge osv. husk at sluttresultatet alltid avhenger av hvordan ditt hår så ut før fargingen.

For å være sikker på at håret får fargen du ønsker, anbefaler vi alltid å teste produktet på en liten hårstripe først!

Våre hårfarger er ikke særlig allergifremkallende, men hvis du er i tvil om hvorvidt du kan tåle et produkt, kan du påføre litt på huden (dette vil etterlate et fargemerke, så tenk over hvor du gjør det). Deretter venter du et par dager og ser om du får en reaksjon. Hvis du får det, kan du være overfølsom overfor produktet og burde ikke farge håret.

For å få et intenst resultat som ligner våre tester, må du alltid avbleke ditt hår først. Lyse nyanser som hvit eller pastellfarget vil kun virke på bleket hår.

Våre hvite farger er faktisk en meget lys nyanse av lilla, som eliminerer gule nyanser i håret, så du burde ikke skremmes, hvis det ser lyst lilla ut etter bruk. Dette vil nøytralisere seg etter første vasken.

Fargen kommer til å ligne våre tester best hvis håret allerede er så lyst som mulig. Ingen av våre fargestoffer er skadelige for håret, og de inneholder ikke ammoniakk. Forskjellige pigmenter vil være ulikt vanskelig å avbleke/vaske ut.

Hvis du farger meget blondt hår i en rød nyanse, vil den ikke vaskes ut før etter 6 til 8 uker. Med andre ord er røde pigmenter meget vanskelige å vaske ut raskt. Blå pigmenter vaskes vanligvis ut av håret ganske fort.

Våre fargetester er alle laget på syntetisk hår, og kan derfor se annerledes ut enn når de anvendes på ekte hår ... forskjellige dataskjermer viser også farger forskjellig.

Mange røde nyanser kan vise seg ganske forskjellig på forskjellige hårtyper, avhengig av hvor lang tid produktet er i håret osv.

Husk at våre fargestoffer lett farger hud, tøy, håndklær og badstuer, så beskytt ALT du ikke ønsker farget (herunder din hud)! Dette gjelder også når håret er vått, selv om det ikke er nyfarget!

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle feilfarginger eller skadet tøy eller objekter i ditt hjem. Da alt hår er forskjellig, kan vi ikke garantere resultatene, så glem ikke teststripen.

Vanligvis kjøpt sammen

187,20
408,20

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019